Sport

Deian Sorescu și Mirko Ivanovski, prestații solide în Farul – Dinamo 2-2. Cum s-au descurcat achizițiile lui Flavius Stoican

Flavius Stoican i-a trimis pe teren în amicalul cu Farul Constanța, scor 2-2, pe noii veniți, Răzvan Patriche, Marius Tomozei și jucătorii în probe, Alin Buleică și Nemanja Petrovic.
15.01.2022 | 20:07
Deian Sorescu si Mirko Ivanovski prestatii solide in Farul  Dinamo 22 Cum sau descurcat achizitiile lui Flavius Stoican
ADVERTISEMENT

Dinamo a jucat ultimul meci amical înainte de meciul din Casa Pariurilor Liga 1 cu FC Argeș, iar Flavius Stoican a avut o ultimă ocazie pentru a vedea la lucru noile achiziții: Marius Tomozei, Alin Buleică, Răzvan Patriche și Nemanja Petrovic.

Din echipa „câinilor” a lipsit căpitanul Gabi Torje, despre care FANATIK a aflat în exclusivitate că este infectat cu COVID-19, Steliano Filip, care a primit un weekend liber, dar și Ricardo Grigore, în continuare răcit.

ADVERTISEMENT

Cum au evoluat transferurile lui Dinamo la ultimul test înainte de reluarea Ligii 1

Dinamo a jucat al doilea amical al iernii împotriva lui Farul Constanța, iar noii veniți au avut evoluții destul de bune împotriva echipei lui Gheorghe Hagi.

Marius Tomozei A fost foarte activ, a recuperat câteva mingi și a dorit să demonstreze că are valoare să joace la Dinamo, așa cum a declarat într-un interviu pentru FANATIK. A încercat să își aducă aportul și pe plan ofensiv și a trimis mai multe centrări în careul constănțenilor. Fundașul dreapta a fost înlocuit în minutul 69.

ADVERTISEMENT

Alin Buleică – a avut o evoluție foarte bună și nu a făcut greșeli pe faza defensivă. A încercat să urce în atac și per total a surprins plăcut. L-a depășit pe Enes Sali și a centrat excelent pentru Mirko Ivanovski, care a reușit să marcheze în minutul 27. A recuperat mai multe baloane și a reușit să inițieze mai multe atacuri pentru „câini”. A fost înlocuit în minutul 55, nefiind 100% din punct de vedere fizic. Ultimul meci jucat de Buleică a fost pe 23 octombrie 2021.

Răzvan Patriche, stâlpul din apărarea lui Flavius Stoican

Răzvan Patriche – Cel mai probabil va fi titular încă de la prima partidă cu FC Argeș. A avut o intervenție excelentă în minutul 70 și a respins în corner din interiorul careului mic o minge pe care scria gol. A blocat două atacuri succesive foarte periculoase în prelungirile partidei. Nu se complică, joacă simplu și e destul de sigur în apărare. Se vede că a acumulat foarte multă experiență la cei 35 de ani.

ADVERTISEMENT

Nemanja Petrovic – Aflat în probe, atacantul a fost introdus de Flavius Stoican în minutul 69. Nu s-a văzut foarte mult în joc.

Gabriel Răducan – Revenit după un împrumut de la Brăila, vârful de 21 de ani a bifat cel de-al doilea amical după întoarcerea la Dinamo. Are șanse mici să prindă minute în acest sezon, deși este este un jucător de perspectivă.

ADVERTISEMENT

Deian Sorescu, aproape să marcheze golul serii cu Farul

Deian Sorescu e aproape de plecarea de la Dinamo, așa cum FANATIK a aflat în exclusivitate, însă vestea nu l-a deconcentrat pe jucătorul lui Flavius Stoican, care a fost cel mai periculos jucător al „câinilor”.

Mijlocașul dreapta a fost aproape să marcheze în minutul 25, după ce a bătut excelent o lovitură liberă, iar mingea s-a oprit în stâlpul porții. Sorescu a reușit să marcheze în minutul 67 după o cursă de excepție în care l-a driblat pe portarul echipei lui Gică Hagi.

Mirko Ivanovski a fost și el unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dinamo, iar atacantul macedonean a reușit să marcheze primul gol din acțiune, după centrarea excelentă a lui Alin Buleică. Vârful a alergat enorm și a jucat echipa și în apărare, unde a blocat mai multe atacuri ale „marinarilor”.

Ștefan Fara, meci cu bune și rele în poarta lui Dinamo. A gafat la golul doi marcat de Betancor

Portarul de 20 de ani al lui Dinamo a fost titularizat în poarta „câinilor” după ce Mihai Eșanu și-a fracturat degetul în amicalul cu CS Mioveni, la o intervenție la care l-a desfigurat pe atacantul Bogdan Rusu, așa cum FANATIK a aflat în exclusivitate.

Fara ar putea debuta în Liga la Dinamo în meciul cu FC Argeș, în cazul în care transferul lui Cristiano Figueiredo anunțat în exclusivitate de FANATIK nu va fi perfectat până la ora meciului.

Tânărul portar a avut mai multe intervenții bune și a respins o minge la care golgheterul Ligii 1, Jefte Betancor a fost aproape să înscrie. A greșit la golul al doilea marcat de Farul, când mingea trimisă de Betancor i-a trecut pe sub mâini.

ADVERTISEMENT