Fotbal intern

Deian Sorescu și Steliano Filip, ironizați incredibil de un fan FCSB: ”Campioni”. Video

02.03.2021 | 09:09
Deian Sorescu si Steliano Filip ironizati incredibil de un fan FCSB Campioni Video
ADVERTISEMENT

Jucătorii echipei Dinamo București, Deian Sorescu și Steliano Filip, au fost luați la mișto de un fan FCSB care a ținut să imortalizeze totul într-o scurtă filmare cu telefonul mobil care a ajuns pe rețelele de socializare.

Fanii din programul DDB l-au înlăturat de la conducerea clubului pe Pablo Cortacero și au preluat controlul, în condițiile în care singurii bani care intră în club sunt cei aduși de la suporteri.

ADVERTISEMENT

Însă, din informațiile FANATIK, spaniolul are șanse uriașe să fie repus în funcție de instanțe la procesul din luna martie.

Un suporter FCSB, glume pe seama lui Deian Sorescu și Steliano Filip

În ciuda zbaterilor fanilor de a salva clubul de faliment, echipa traversează momente extrem de dificile ajungând pe loc de baraj după cinci meciuri consecutive fără victorie în care au înregistrat un singur rezultat de egalitate, 0-0 cu Sepsi OSK.

ADVERTISEMENT

Toate aceste probleme sportive al ”câinilor” fac deliciul suporterilor rivali, iar un fan al liderului FCSB a reușit să filmeze un scurt clip în care îi ironizează pe Deian Sorescu și Steliano Filip, doi dintre jucătorii reprezentativi din ”Groapă”.

Tânărul fan a reușit să se filmeze cu cei doi jucători dinamoviști timp în care a spus ironic ”Campioni”. În finalul videoclipului, suporterul a continuat ironia și a afirmat: ”#Dinamo în B”. Filmarea a apărut pe o pagină de Instagram a fanilor FCSB.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea a avut câștig de cauză în urma memoriului intentat împotriva lui Dinamo și are de recuperat o sumă deloc de neglijat, după ce nu a fost plătit timp de nouă luni de zile. Fostul oficial dinamovist a declarat pentru FANATIK că a fost sunat de cei DDB, însă discuțiile s-au oprit brusc.

În ultima săptămână, Camera de Soluționare a Litigiilor a soluționat în favoarea reclamanților mai multe procese pentru recuperarea salariilor restante. Între angajații de la Dinamo care au de primit bani sunt Ionel Augustin și Gheorghe Mihali, două legende ale clubului.

ADVERTISEMENT

Deși fanii din programul DDB sunt în centrul atenției, un alt personaj continuă să dețină influență în privința întâmplărilor din viața clubului Dinamo București: Nicolae Badea. Cândva printre acționarii principali ai clubului și, în prezent, deținător al 7% dintre acțiunile alb-roșiilor, el a recunoscut că se implică activ în viața clubului și caută soluții de finanțare.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaș: 1,70 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT