Sport

Cu ce echipă ține Deian Sorescu încă de mic. Fotografiile făcute la 13 ani, surpriză mare pentru fanii FCSB

Deian Sorescu este primul transfer al FCSB din această iarnă. Fostul dinamovist era de mic suporter al FCSB și s-a fotografiat alături de cei mai importanți jucători acum 13 ani.
14.01.2023 | 10:47
Deian Sorescu este evaluat la 1,5 milioane de euro. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat transferul lui Deian Sorescu la FCSB, după ce fostul jucător al lui Dinamo a mai fost dorit de Gigi Becali și în urmă cu un an. Considerat liderul „câinilor”, fotbalistul venit de la Rakow din Polonia a fost de mic suporter al vicecampioanei României.

Deian Sorescu ținea cu FCSB încă de mic! Fotografii cu idolii săi după un meci cu Poli Timișoara

Crescut la Poli Timișoara, Deian Sorescu a fost junior, copil de mingi și senior sub Bega. În 2011, FCSB, antrenată de israelianul Ronny Levi, venea la Timișoara.

ADVERTISEMENT
Deian Sorescu și Ronny Levy, fostul antrenor la FCSB
Deian Sorescu și Ronny Levy, fostul antrenor la FCSB

Sorescu nu a ratat această șansă și s-a fotografiat alături de vedetele de la FCSB de la acea vreme, care aveau să domine campionatul în următorii ani.

Puștiul avea un caiet în care își punea la loc de cinste pozele cu jucătorii din Liga 1, pe care îi aștepta timid după meciurile de pe stadionul „Dan Păltinișanu”, de unde nu lipsea la nicio partidă.

ADVERTISEMENT

Deian Sorescu, amintiri de neuitat cu Tănase, Latovlevici, Costea, Nicoliță sau Bourceanu

Deian Sorescu s-a pozat cu tot lotul FCSB și a păstrat în arhiva personală fotografiile pe care le-a făcut cu „Dodel” Tănase, Iasmin Latovlevici, Mihai Costea, Alexandru Bourceanu sau Bănel Nicoliță.

Deian Sorescu și Bănel Nicoliță
Deian Sorescu și Bănel Nicoliță

Îmbrăcat cu o bluză a „tricolorilor”, Deian Sorescu a ajuns 13 ani mai târziu să joace pentru echipa națională a României și pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

De altfel, încă de la vârsta de 12 ani, presa din Timișoara îi prevedea un viitor strălucit lui Deian Sorescu, datorită tehnicii sale, a vitezei, dar mai ales pentru spiritul de sacrificiu pe care îl arăta de fiecare dată când intra pe teren.

Fundașul dreapta a fost foarte aproape să ajungă la FCSB încă de anul trecut, când doar 15.000 de euro au stat în calea transferului, așa cum FANATIK a dezvăluit.

ADVERTISEMENT

Deian Sorescu are deja 9 meciuri la naționala României, iar în acest sezon a jucat pentru Rakow 15 meciuri. A reușit un gol și o pasă decisivă și este evaluat conform Transfermarkt la 1,5 milioane de euro.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,20 este cota pentru „2 solist” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT