Sport

Deian Sorescu rămâne și din iarnă la Dinamo?! “Dacă nu primim o ofertă bună, nu pleacă!”. Exclusiv

Deian Sorescu trece printr-o formă slabă în ultima perioadă. Oficialii lui Dinamo sperau să îl vândă pe o sumă bună în iarnă, însă dacă oferta nu va fi pe măsură, fotbalistul va rămâne la club.
10.11.2021 | 13:44
Deian Sorescu ramane si din iarna la Dinamo Daca nu primim o oferta buna nu pleaca Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo a avut câteva oferte extrem de tentante în vară pentru Deian Sorescu. Jucătorul dinamovist a avut un start de sezon exploziv, reușind să marcheze de cinci ori în primele trei etape, fiind jucătorul momentului în România.

Deian Sorescu rămâne și din iarnă la Dinamo?! Cădere de formă pentru fotbalist

Însă, după încheierea ferestrei de transferuri, evoluțiile lui Deian Sorescu au luat-o pe o pantă descendentă, fapt care a stârnit îngrijorare în rândurile oficialilor alb-roșii, care sperau ca în iarnă să obțină o sumă importantă pentru transfer.

ADVERTISEMENT

Pentru situația financiară în care se află Dinamo, 1 sau 1,5 milioane de euro reprezintă aur curat, o sumă care poate să asigure supraviețuirea timp de mai multe luni. Dar evoluțiile dinamovistului sunt din ce în ce mai slabe.

Retras pe postul preferat de Mircea Rednic! Nu a dat randament nici în apărare

După conflictul dintre Deian Sorescu și Mircea Rednic de la Mediaș antrenorul l-a mutat pe fotbalist pe postul de fundaș dreapta, unde a spus în repetate rânduri că i-ar plăcea să fie folosit.

ADVERTISEMENT

Nu avea să fie o mișcare bună, în condițiile în care Dinamo a continuat seria rezultatelor negative, echipa fiind învinsă clar de Sepsi și CFR Cluj în ultimele două etape. Din informațiile noastre, Sorescu nu va mai fi folosit în defensivă din meciul viitor.

Transferul lui Gluhakovic “îl urcă” pe Sorescu la mijloc!

Transferul lui Petar Gluhakovic ar trebui să fie soluția pentru postul de fundaș dreapta, iar Deian Sorescu va fi urcat de Mircea Rednic la mijlocul terenului, în speranța că va da un randament mai ridicat.

ADVERTISEMENT

Oficialii lui Dinamo spun că îl vor ceda pe Deian Sorescu doar dacă vor avea o ofertă bună pentru fotbalist. În cazul în care aceasta nu va apărea, Deian rămâne la Dinamo până în vară, cel puțin.

Rămâne la Dinamo și din iarnă: “Dacă nu vom avea o ofertă bună, nu pleacă de la Dinamo!”

Iuliu Mureșan a explicat pentru FANATIK ce se întâmplă cu eventualul transfer al lui Deian Sorescu:

ADVERTISEMENT

“Deian Sorescu va pleca în cazul în care va exista o ofertă bună. Deocamdată nu există și dacă nu vom avea o ofertă bună, nu va pleca de la Dinamo în iarnă”, a spus Mureșan.

Cea mai serioasă ofertă pentru Sorescu, de la FCSB!

În actuala stagiune, Deian Sorescu a înscris șase goluri, însă evoluțiile sale au înregistrat o scădere dramatică în randament la ultimele meciuri. Oficialii lui Dinamo au cerut în vară 1,4 milioane de euro pentru fotbalist.

Cea mai serioasă ofertă pentru Sorescu a venit chiar de la rivala FCSB. Gigi Becali a oferit o sumă apropiată de 1 milion de euro în schimbul fotbalistului, însă Dinamo nu a vrut să îl cedeze sperând că în iarnă va obține mai mult.

  • 6 goluri a marcat Deian Sorescu în acest sezon
  • 1.800.000 de euro este cota de piață a fotbalistului
ADVERTISEMENT