Fotbal intern

Ce spune un titular de la Dinamo despre laudele primite de la Meme Stoica și un posibil transfer la FCSB

Ce spune un titular de la Dinamo despre laudele primite de la Meme Stoica si un posibil transfer la FCSB

Deian Sorescu a devenit unul dintre titularii lui Dinamo București în actualul sezon. Fostul jucător al lui ASU Poli Timișoara a ajuns la „câini” înaintea acestui sezon, la solicitarea lui Florin Bratu. Sorescu este unul dintre puținii fotbaliști care au rezistat valului de schimbări al lui Mircea Rednic și rămâne în continuare una dintre soluțiile pentru primul 11. În vară, Sorescu a atras atenția și celor de la FCSB. Mai exact, a directorului sportiv Mihai Stoica.

„Astăzi am văzut meciul întrerupt de la Arad. Dică şi staff-ul lui au fost să vadă Clinceni – FC Argeş. Lucrăm, ne interesăm. Îmi place un jucător de la ASU Poli. Sper să putem să îl luăm, să vedem cât cer pentru el”, spunea în primăvara anului trecut oficialul vicecampioanei. Într-un interviu pentru FANATIK, Deian Sorescu a afirmat că nu a primit nicio ofertă de la FCSB. „Știu că Meme m-a lăudat și că s-a vorbit de transferul meu la FCSB, dar la mine nu a ajuns nicio ofertă”, ne-a spus Sorescu.

Deian Sorescu, despre potențialul transfer la FCSB

Întrebat dacă ar fi avut de ales între FCSB și Dinamo, Deian Sorescu a admis că ar fi ales tot trup din Groapă, din pricina simpatiilor din copilărie, dar și pentru că la FCSB s-ar fi impus mai greu: „Da, aş fi avut o problemă în a alege. Şi pentru mine ca şi şansă de a juca şi cred că erau mai puţine şanse să joc la FCSB. A contat foarte mult ca un antrenor să te vrea la echipa lui. După discuţia cu Dănciulescu, am vorbit şi cu Bratu.”

Mihai Stoica ar fi vrut să îl transfere pe Deian Sorescu la FCSB
Deian Sorescu, în duel cu Florinel Coman

Chiar dacă în acest moment Dinamo e departe chiar și de lupta pentru play-off, Deian Sorescu este încrezător în planul lui Mircea Rednic, cel care dorește ca formația să se bată sezonul viitor la unul dintre primele locuri: „Da, de ce nu? Dacă nu vom reuşi să întrăm în playoff, perioada aceasta ne va ajuta să ne cunoaştem mai bine între noi ca jucători şi să devenim o echipă puternică şi competitivă pentru primele locuri la anul.”

  • 450.000 de euro este cota lui Deian Sorescu, potrivit transfermarkt.de