Fotbal international

Dejan Lovren l-a răzbunat pe Salah: “L-am omorât cu cotul pe Sergio Ramos!” Video

16.11.2018 | 15:59
Dejan Lovren la razbunat pe Salah Lam omorat cu cotul pe Sergio Ramos Video

Dejan Lovren a prins momentul perfect ca să se răzbune pe Sergio Ramos, după ce spaniolul i-a accidentat coechipierul, pe Mohamed Salah în finala Ligii Campionilor. În meciul Croația – Spania 3-2, fundașul lui Liverpool s-a răzbunat. La finalul partidei, supărat că spaniolii au plecat direct la vestiar fără să salute, Dejan Lovren i-a taxat pe iberici. Croatul a pus o poză pe Instagram în care se vede că l-ar fi lovit pe Sergio Ramos cu cotul în timpul meciului.

Mai mult, ajuns la vestiar, Dejan Lovren a făcut un live pe Instagram în care râde de Sergio Ramos.“Sunt fericit, l-am omorât cu cotul, l-am omorât!”, a spus croatul în video. Răfuiala dintre cei doi a început înaintea partidei, Dejan Lovren fiind cel care l-a atacat, iniţial verbal pe Sergio Ramos.“El greșește mai mult ca mine, Varane e mai bun ca el. Când greșesc eu echipa mea pierde la limită, când o face el (nr. Sergio Ramos) Real Madrid pierde 1-5 sau 2-5”, a râs Dejan Lovren de spaniol.

Dejan Lovren l-a atacat pe Sergio Ramos. Apoi l-a şi umilit pe spaniol pe Instagram

Dejan Lovren nu l-a ironizat doar pe Sergio Ramos. Croatul s-a luat rău de spanioli. “Le-am arătat că avem ‘cojones’ mai mari ca ei. Trebuie să ai puterea să mergi și să feliciți adversarul când câștigă. Ei nu au făcut asta. După ce în tur am pierdut 6-0 au fost cu nasul pe sus, doar Morata a venit să dea mâna cu noi. Acum au fugit la vestiar”, a spus Lovren la finalul partidei Croația – Spania 3-2, din Grupa 4, Liga A, din Liga Națiunilor.

În clasamentul grupei Spania este prima cu 6 puncte. Croația și Anglia sunt la egalitate cu 4 puncte, dar mai au de jucat o partidă. Cine câștigă la meciul direct, Anglia – Croația, de pe 18 noiembrie, de pe Wembley, se califică mai departe în Liga Națiunilor. Dejan Lovren e supărat pe Sergio Ramos de la episodul de la Kiev, din finala Ligii Campionilor, Real Madrid – Liverpool 3-1. Atunci spaniolul l-a accidentat pe Mohamed Salah. Egipteanul a fost scos din joc în minutul 31, după ce i-a Sergio Ramos i-a prins mâna mijlocașului și a căzut pe el.

Dejan Lovren în duel cu Sergio Ramos, în Croația - Spania 3-2
Dejan Lovren în duel cu Sergio Ramos, în Croația – Spania 3-2
  • 46 de partide are Dejan Lovren în naționala Croației
Tags: