Pariuri sportive

Del Piero îşi vinde Ferrari-ul

Alessandro Del Piero joacă din 2012 în campionatul Australiei, după ce a fost 19 ani MVP-ul lui Juventus Torino. În capitala Piemontului şi-a achiziţionat în 1996 un automobil Ferrari 550...
28.11.2013 | 17:28
Del Piero isi vinde Ferrariul

Alessandro Del Piero joacă din 2012 în campionatul Australiei, după ce a fost 19 ani MVP-ul lui Juventus Torino. În capitala Piemontului şi-a achiziţionat în 1996 un automobil Ferrari 550 Maranello, cu care a parcurs de atunci numai 65.000 de kilometri, după care maşina de culoare neagră a rămas să se odihnească ani buni în garaj, jucătorul fiind un pasionat colecţionar de maşini.

Şi-a luat o Lancia Delta Integrale din primul salariu

Din primul său salariu la Juventus, în 1993, şi-a achiyiţionat încă din a doua zi un automobil Lancia Delta Integrale. După ce s-a săturat de Ferrari, modelul achiziţionat de jucător avînd doar 3300 de copii în total fabricate în întreaga lume, Alex a schimbat încă şapte-opt automobile, printre care şi un Hummer. În ceea ce priveşte Ferrari 550 Maranello acesta va sfîrşi zilele viitoare perioada de prelungită inactivitate, urmînd a fi vîndut în cadrul unei licitaţii pentru o sumă de minim 49.900 de euro.

Participă în cursa de 24 de ore de Le Mans

Pasiunea pentru motoare pe două şi patru roţi, cît şi pentru bărci cu motor, sînt printre principalele activităţi ale starului lui Sydney FC. Pentru a-şi împlini acest hobby Del Piero a agreat ideea de a călca pe urmele olandezului Clarence Seedorf, care a devenit proprietarul unei echipe moto şi a acceptat oferta actorului american Patrick Dempsey, cunoscut publicului din România din serialul Anatomia lui Grey, în care joacă rolul doctorului Shepherd, de a crea o echipă numită Dempsey/Racing del Piero, urmînd a participa la celebra cursă de 24 de ore cu două maşini.