Sporturi

Del Potro a venit la antrenamentul Simonei Halep la Roma! Foto

14.05.2018 | 13:01
Del Potro a venit la antrenamentul Simonei Halep la Roma Foto
Simona Halep şi Juan Martin Del Potro. A făcut cuplu la dublu mixt la Madrid în scop caritabil
ADVERTISEMENT

Argentinianul Juan Martin Del Potro a fost o apariţie neaşteptată la antrenamentul Simonei Halep la Roma! Jucătorul argentinian a asistat la o parte din prima şedinţă de antrenament a lui Halep în capitala Italiei. Cei doi jucaseră la Madrid într-un meci demonstrativ la dublu mixt, în scopuri caritabile, contra perechii Feliciano Lopez-Viktoria Azarenka şi Halep declarase că i-a plăcut să joace alături de argentinian. (VEZI GALERIE FOTO ROMA)

Anul trecut Simona Halep a ajuns până în ultimul act al competiţiei la Roma. A fost însă învinsă de ucraineanca Elina Svitolina, însă în condiţii speciale. Halep s-a accidentat la gleznă, dar nu s-a retras şi a continuat să joace, deşi era evident că nu mai putea da randamentul normal.

ADVERTISEMENT

Del Potro, prezent la antrenamentul lui Halep. Simona vrea să facă un turneu bun

Dar toate acestea s-au petrecut anul trecut. Acum Simona este în condiţii fizice bune şi lucrează cu stafful său pentru a avea o creştere în joc faţă de turneul de la Madrid. În capitala Spaniei, la competiţia organizată de Ion Ţiriac, Halep nu a mai repetat anul acesta succesele de la ultimele două ediţii, fiind învinsă în sferturi de finală de către jucătoarea din Cehia Karolina Pliskova.

Roma este însă doar o etapă importantă în cursa pentru obiectivul principal al stagiunii de zgură, al cărei apogeu rămâne Openul francez de la Roland Garros. De acolo provine cea mai neagră amintire a Simonei şi tot din anul trecut, când a avut un set, 3-0 şi 40-0 în finala cu letona Jelena Ostapenko, dar din acel moment filmul s-a rupt şi, incredibil, victoria a fost de partea adversarei sale.

ADVERTISEMENT

Anul acesta Halep a fost din nou la un pas de fericire, jucând finala de la Australian Open cu daneza Caroline Wozniacki, pierdută dramatic după o încleştare epică şi după un truc folosit de adversara ei în setul decisiv, pentru a tăia ritmul româncei. La Roma e încă o etapă de pregătire, Simona fiind pregătită să dea totul pentru asaltul Roland-Garros-ului.