Foto. Delegaţia Coreei de Nord a ajuns la PyeonChang. Primire fastuoasă

Tibi Demeter   
in Galerie foto
08/02/2018, 18:45
Foto. Delegaţia Coreei de Nord a ajuns la PyeonChang. Primire fastuoasă

După acordul istoric în care Coreea de Sud şi Coreea de Nord au decis să participe sub acelaşi drapel la Jocurile Olimpice de iarnă de la PyeongChang, delegaţia din Nord a ajuns în satul olimpic şi a beneficiat de o primire festivă.

Kim Jong-un, liderul comunist din Coreea de Nord, a trimis şi mai multe majorete pentru Jocurile Olimpice, fiind costumate într-o ţinută  formată din alb şi roşu. Fetele trimise de Kim au făcut un adevărat spectacol în momentul sosiri după ce au început să cânte la diferite instrumente.

Jocurile Olimpice din 2018 vor fi cunoscute ca “Jocurile Păcii”

Coreea de Nord va fi reprezentată de 22 de sportivi la Olimpiada din 2018, care au ajuns deja în satul olimpic din Gangneung. Interesant este că dintre cei 22 de reprezentaţi, una dintre sportive este chiar sora preşeintelui comunist, fiind prima reprezentantă a familiei prezidenţiale care trece graniţa spre Sud.

Cele două ţări încearcă astfel o îmbunătăţire a relaţiilor, după ce în 1998 Coreea de Nord a refuzat să participe la Jocurile Olimpice de la Seul. Astfel, Coreea de Nord va bifa a opta participare la Olimpiada de iarnă, în timp ce gazdele se vor afla la participarea cu numărul 18 în perioada 9-25 februarie.

Ştirea MOMENTULUI

Eden Hazard s-a înţeles cu Real Madrid! Cât plătesc spaniolii

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.