Video. Începe treaba! Delegaţia FCSB a ajuns în România pentru jocul din prima etapă

Gabriel Esanu   
in Fotbal intern
02/02/2018, 13:06
Video. Începe treaba! Delegaţia FCSB a ajuns în România pentru jocul din prima etapă

S-a terminat şi al doilea cantonament al iernii, cel din Spania, iar FCSB este gata de reluarea campionatului. Delegaţia FCSB a aterizat joi seară pe aeroportul din Sibiu, fără ca vreun fan să îi aştepte pe Dică şi compania.

De la Sibiu, jucătorii şi staff-ul au fost preluaţi cu autocarul spre Mediaş, unde FCSB o va înfrunta pe Gaz Metan, sâmbătă seară, de la ora 20:45. Este primul meci oficial din 2018, într-o lună foarte aglomerată pentru vicecampioana României. Vezi aici detalii despre program

Florin Tănase a vorbit la o conferinţă de presă despre partida cu Mediaş: “Meciurile de campionat sunt importante, trebuie să fim foarte atenţi. Să nu uităm că anul trecut am făcut egal la Mediaş şi, în cele din urmă, am pierdut titlul. Va fi o partidă complicată”. Vezi aici mai multe detalii

FCSB este pe locul doi în Liga 1, la două puncte în spatele liderului CFR Cluj. Pe locul trei este CS Universitatea Craiova, 43 de puncte, patru mai puţine decât formaţia lui Dică. 

Video cu sosirea delegaţiei FCSB la Sibiu

Ştirea MOMENTULUI

Astra-FCSB, ora 21:00. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Echipele de start!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.