Video. Începe treaba! Delegaţia FCSB a ajuns în România pentru jocul din prima etapă

fcsb, romania, liga 1, medias, tanase

Jucătorii şi staff-ul FCSB au ajuns pe aeroportul din Sibiu, de unde au plecat spre Mediaş, pentru meciul cu Gaz Metan, primul din 2018 în Liga 1.

S-a terminat şi al doilea cantonament al iernii, cel din Spania, iar FCSB este gata de reluarea campionatului. Delegaţia FCSB a aterizat joi seară pe aeroportul din Sibiu, fără ca vreun fan să îi aştepte pe Dică şi compania.

De la Sibiu, jucătorii şi staff-ul au fost preluaţi cu autocarul spre Mediaş, unde FCSB o va înfrunta pe Gaz Metan, sâmbătă seară, de la ora 20:45. Este primul meci oficial din 2018, într-o lună foarte aglomerată pentru vicecampioana României. Vezi aici detalii despre program

Florin Tănase a vorbit la o conferinţă de presă despre partida cu Mediaş: "Meciurile de campionat sunt importante, trebuie să fim foarte atenţi. Să nu uităm că anul trecut am făcut egal la Mediaş şi, în cele din urmă, am pierdut titlul. Va fi o partidă complicată". Vezi aici mai multe detalii

FCSB este pe locul doi în Liga 1, la două puncte în spatele liderului CFR Cluj. Pe locul trei este CS Universitatea Craiova, 43 de puncte, patru mai puţine decât formaţia lui Dică. 

Video cu sosirea delegaţiei FCSB la Sibiu