Cele mai citite

Delegaţia României de gimnastică nu se poate întoarce acasă! Care este motivul

Ceaţa densă a oprit delegaţia României de gimnastică să revină în ţară, din cauza blocajelor de pe aeroportul Heathrow....
Autor: Adrian Căpriţă | 02.11.2015 | 23:13
Delegaţia României de gimnastică nu se poate întoarce acasă! Care este motivul

Ceaţa densă a oprit delegaţia României de gimnastică să revină în ţară, din cauza blocajelor de pe aeroportul Heathrow.

Delegaţia României urma să revină în ţară luni noaptea, la ora 00.30, însă zborurile de pe Aeroportul Heathrow au mari întîrzieri sau au fost blocate, din cauza ceţei dense.

“Delegaţia României nu mai ajunge în această noapte, la ora 0.30, cum era programat, ci şi-a amînat sosirea pentru marţi seară, la ora 22.50, cu o cursă British de la Londra. Toate delegaţiile participante la Mondiale sînt afectate de această problemă cu ceaţa de la Londra. Vă daţi seama, nu mai sunt locuri de cazare, toată lumea a ştiut că pleacă. Delegaţia noastră va merge la Edinburgh, cu autocarul, pentru că nu am găsit altă variantă de cazare pînă mîine. Toată lumea a fost redirecţionată şi majoritatea au pierdut zborurile din această seară”, a declarat secretarul general al FRG, Mircea Apolzan, luni seară, pentru MEDIAFAX.

La CM de la Glasgow, România a încheiat participarea cu două medalii – bronz la individual-compus, prin Larisa Iordache, respectiv argint la sărituri, prin Marian Drăgulescu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!