Probleme pentru “tricolori”. Au fost blocaţi pe aeroport două ore

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
23/03/2018, 09:42
Probleme pentru “tricolori”. Au fost blocaţi pe aeroport două ore

Update. Avionul în care se afla delegaţia echipei naţionale a României a reuşit să decoleze spre Israel cu două ore întârziere. Ninsoarea din ultimele zile le-a dat bătăi de cap “tricolorilor”, care vor juca împotriva Israelului, sâmbătă, ora 20.00, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.


Echipa naţională a României a trecut prin momente dificile la “Aeroportul Internaţional Henri Coandă”. Delegaţia condusă de Cosmin Contra trebuia să plece la ora 07.45, dar din cauza viscolului din Bucureşti, decolarea avionului întârzie de mai bine de o oră. 

În acest moment se încearcă eliberarea pistei pentru ca avionul în care se află echipa naţională a României să poată decola spre Israel, iar managerul sportiv al naţionalei, Adrian Mutu, s-a amuzat înaintea plecării. “Sperăm să putem pleca, e prima oară în viaţa mea când nu voiam să mă ridic din pat când am văzut ce e afară. Nu e ceva normal pentru luna în care suntem, o să mergem acolo şi o să ne placă pentru că e cald. Sper ca băieţii să se adapteze după frigul ăsta la 30 de grade, e diferenţă foarte mare.

“Trebuia să plecăm la începutul săptămânii!”

Probabil trebuia să plecăm la începutul săptămânii, şi aşa au fost condiţii grele pentru a ne antrena, dar asta e. Aceste partide îl ajută pe Cosmin să vadă anumiţi jucători, să vadă în ce stadiu suntem. Pregătim Liga Naţiunilor, este un turneu foarte important şi sperăm să facem o figură frumoasă acolo”, a spus Mutu, conform sport.ro. 

Închide ×