Life

Delia a devastat internetul cu cele mai recente fotografii. Imaginația fanilor a fost pusă la încercare

Fanii artistei au fost uimiți de dezinvoltura de care a dat dovadă Delia. Ce imagini super sexy a publicat artista pe Instagram?
08.06.2023 | 23:08
Delia a devastat internetul cu cele mai recente fotografii Imaginatia fanilor a fost pusa la incercare
Delia, imaginile incendiare cu care si-a uimit fanii
ADVERTISEMENT

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din România. În ultima vreme însă, postările sale generează controverse pe internet. Deși unii internauți sunt impresionați, iată că alții ajung să fie uimiți de vedetă. De data aceasta, Delia și-a luat prin surpridere, din nou, fanii cu cele mai recente imagini publicate.

Delia, apariție super sexy pe internet! Artista și-a uimit fanii cu cele mai recente imagini

Delia a fost tot timpul o fire nonconformistă. A fost înzestrată de Mama natură cu multe calități pe care, deseori și le scoate în evidență. De la o vreme, artista a devenit parcă și mai îndrăzneață, spre bucuria fanilor săi. Cele mai recente imagini cu vedeta lasă la vedere multă piele.

ADVERTISEMENT

A venit căldura, iar frumoasa vedetă nu mai contenește să se bronzeze chiar la ea acasă pe terasă, la psicină. Aici, vedeta a vrut să împărtășească și cu fanii din mediul online ceea ce face ea pe timp de zi. Așadar, pentru că se afla la o sesiune de bronz și bălăceală, artista s-a și fotografiat. Și cum altfel dacă nu într-un costum de baie minuscul.

Costumul negru format dintr-o pereche de bikini minusculi și un sutien simplu a lăsat la vedere fix cât trebuie. Artista a primit, cu siguranță multe reacții de la fanii ei. Din păcate pentru ei, aceștia se vor putea “bucura” de poze doar 24 de ore. Delia a ales să pună fotografiile doar la Instastory. Asta înseamnă că după 24 de ore, pozele vor fi automat șterse de pe Instagram, dar și nu din memeoria oamenilor.

ADVERTISEMENT

Delia a fost crticată în trecut de fani pentru ce imagini postează

Delia super sexy în costum de baie
Delia super sexy în costum de baie
Delia super sexy în costum de baie
Delia super sexy în costum de baie

Este bine cunoscut faptul că Delia este mai excentrică decât alte artiste din România. Acest lucru nu pare să fie pe placul anumitor persoane care nu ezită să își exprime public părerea. Sătulă de toate criticile, Delia a răspuns răutărcioșilor printr-un filmuleț.

“Cam ce aș mai putea să răspund la întrebarea `Hei, Delia! De ce nu te îmbraci și tu ca un om normal?` Orice ar însemna asta. Pentru că nu sunt un om normal. E nevoie de o subtitrare, e nevoie să scrii.

ADVERTISEMENT

Adică, în momentul în care se postează un artist într-o ținută, el trebuie să specifice Hei, nu uitați: sunt artist, mă duc la concert.Știți, concertul este ăla unde e o scenă, sunt lumini, reflectoare, oameni care plătesc un bilet și vor să vadă ceva spectaculos”, a spus artista pe Tiktok.