Life

Delia a dezvăluit de ce nu ar participa niciodată la Asia Express. “Am văzut niște oribilități. Aș intra în pământ de rușine”

Delia iubește călătoriile și adoră provocările, iar mulți s-au așteptat să o vadă la Asia Express. Cântăreața a dezvăluit însă de ce nu ar accepta niciodată o asemenea invitație.
27.01.2022 | 16:32
Delia a dezvaluit de ce nu ar participa niciodata la Asia Express Am vazut niste oribilitati As intra in pamant de rusine
ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului mulți s-au întrebat de ce Delia Matache nu a participat la Asia Express, așa că artista le-a răspuns curioșilor.

Chiar dacă adoră aventurile extreme, aceasta a declarat că în ultima ediție a cunoscutei emisiuni a văzut scene care i s-au părut oribile.

ADVERTISEMENT

În plus, nu va participa niciodată într-un show în care ar trebui să se dezbrace.

Delia a dezvăluit de ce nu ar participa niciodată la Asia Express. “Am văzut niște oribilități. Aș intra în pământ de rușine”

Delia Matache a făcut mai multe dezvăluiri neașteptate despre emisiunea Asia Express difuzată de Antena 1. Mai multe scene pe care le-a văzut în ultimul sezon au făcut-o să declare că nu ar putea participa niciodată într-un show asemănător.

“Am văzut niște oribilități ultima dată de nu-mi venea să mă mai uit! Se frecau mamă- fiică, soț, frate cu soră, cu buretele pe spate, dezbrăcați până la brâu! Era ceva ciudat rău…un greench absolut, de nu există! Aș intra în pământ de rușine cu cadrele alea!”, a declarat Delia , în podcastul lui Codin Maticiuc, La Mijloc.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a fost tentată în trecut să participe la Asia Express, dar spune că ar fi refuzat să filmeze orice scenă în care ar fi trebuit să se dezbrace sau să-și arate anumite părți intime.

“Eu nu vrea să mă dezbrac! Nu-mi place să mă despoi pe acolo! Și, oricum, nu aș merge decât cu Răzvan, cu nimeni altcineva și el nu vrea! Cu gândacii nu am o problemă că eu mănânc gândaci, viermișori.

ADVERTISEMENT

În schimb, mi-ar fi foarte frică în Africa de câini”, a mai spus cântăreața.

Ce o sperie cel mai tare pe Delia

Artista a dezvăluit că se teme foarte tare de câini, după ce a fost mușcată de două ori. Prima dată s-a întâmplat în copilărie, atunci când a fost în vizită la o prietenă.

“Am o frică mare de câini, după ce m-au mușcat doi! Unul lup, atunci când eram mică, am fost la o prietenă și m-a mușcat de mână direct! Apoi un câine în Berceni.

ADVERTISEMENT

Am vrut să fac pe viteaza, că trec pe lângă el fără frică, și m-a luat de gleznă! Am făcut injecții în burtă atunci”, a povestit cântăreața.

ADVERTISEMENT