Sport

Delia a lansat hitul verii şi poate fi noul imn al unei campioane a României! De unde i-a venit ideea de a face o piesă despre Oţelul Galaţi. Video

Este una dintre cele mai în vogă artiste din showbizul românesc și nu e deloc străină de fotbal. Delia a lansat recent hit-ul verii. Se numește ”OTZL GLTZ”. Piesa ar putea deveni imnul fostei campioane a țării Oțelul.
31.05.2022 | 14:02
Delia a lansat hitul verii si poate fi noul imn al unei campioane a Romaniei De unde ia venit ideea de a face o piesa despre Otelul Galati Video
Delia, OTZ GLTZ. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Artistele, și nu doar din România, au o înclinație către sportivi, mai ales către fotbaliști. Sunt exemple numeroase la nivel mondial de jucători căsătoriți cu cântărețe celebre. Delia nu e măritată cu vreun fotbalist, dar a avut în trecut o relație cu actualul selecționer. Artista a lansat recent hit-ul verii.

Cum s-a născut piesa ce poate deveni imnul Oțelului Galați

”OTZL GLTZ” este cel mai recent hit lansat de Delia. Deja are peste un milion de vizualizări pe Youtube și ar putea deveni chiar imnul echipei Oțelul Galați.

ADVERTISEMENT

Fosta campioană a României evoluează în acest moment în eșalonul al treilea, însă are șanse mari să revină în liga a doua, dacă va depăși ultima fază din barajele de promovare.

Delia Matache, cunoscut sub numele de scenă ”Delia” nu este născut în Galați, ci la București. Însă, acest lucru nu a oprit-o să compună și să semneze texul piesei ”OTZL GLTZ”, piesă ce se anunță a fi hit-ul acestei veri.

ADVERTISEMENT

Artista spune despre propria-i creație că este o nebunie care s-a născut după o banală discuție cu un content creator celebru pe rețelele de socializare.

”Ideea piesei a apărut într-o discuţie pe un live cu Faiăr în urmă cu un an şi iată că în sfârşit a devenit realitate. OTZL GLTZ este o nebunie frumoasă şi mulţumesc întregii echipe pentru implicare”, a spus Delia.

ADVERTISEMENT

Piesa, extrem de ritmată, este o compilație de ritmuri, iar apariția Deliei în videoclip este una la fel de picantă precum cântecul în sine.

Delia s-a iubit cu Edi Iordănescu

Artista în vârstă de 40 de ani nu este deloc străină de fotbal. Și-a declarat admirația pentru Gică Hagi și atunci când are ocazia chiar asistă din tribune la meciurile echipei naționale.

ADVERTISEMENT

În urmă cu mai bine de 15 ani, Delia și actualul selecționer formau un cuplu. Povestea lor de dragoste s-a sfârșit după aproximativ un an, în 2006, din cauza programului extrem de încărcat al cântăreței.

În acest moment Delia este poate mai importantă prezență feminină din industria muzicală și showbiz-ul românesc. Artista este și vedetă de televiziune și jurat în cadrul unor emisiuni concurs.

Noul hit al Deliei va fi interpretat live în premieră în cadrul show-ului Rockadelia care va avea loc pe 1 şi 2 iunie la Verde Stop Arena.

ADVERTISEMENT