ADVERTISEMENT
Life

Delia a oferit prima reacție după controversa momentului. Este sau nu însărcinată?

Autor: Alexa Serdan | 06.04.2021 | 11:37
Delia a oferit prima reacție după controversa momentului. Este sau nu însărcinată?
Delia a oferit prima reacție după controversa momentului. Este sau nu însărcinată? Sursa foto: Instagram.com

Delia a oferit prima reacție după controversa momentului, cântăreața și jurata de la iUmor dezvăluind dacă este sau nu însărcinată. Vedeta a lămurit întreaga situație pe rețelele de socializare, printr-o poză. 

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină le-a arătat tuturor abdomenul, care surpriză… este plin cu pătrățele, nicidecum nu poartă în pântece un bebeluș. Așadar, vedeta nu este gravidă, ci doar i-a jucat vântul o festă în imaginea în care apărea cu burtică.

Jurata de la X Factor a mărturisit că nu este pregătită să devină mamă, deși în urmă cu ani buni a fost surprinsă intrând în clinici de fertilizare. Delia iubește copiii, dovadă că petrece foarte mult timp cu nepoții ei din partea surorii sale, Oana.

Delia, reacție despre presupusa sarcină. Ce a semnalizat vedeta

„Întrebarea asta e standard, cred că e «made in Romania». Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare.

ADVERTISEMENT

S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie. Și eu cred că nu trebuie nimic”, a declarat Delia în urmă cu ceva timp.

Vedeta este întrebată obsedant când va aduce pe lume primul ei copil, mai ales că a ajuns la vârsta de 39 de ani. Blondina răspunde de fiecare dată, însă mărturisește că la un moment dat s-ar putea să-și piardă răbdarea în această privință.

Artista nu a dezvăluit niciodată care este motivul real pentru care nu vrea să devină mamă sau dacă există probleme de ordin medical care o împiedică să facă acest lucru. Delia spune adesea că nu-i place lumea în care trăiește, de aia nu vrea un copil.

ADVERTISEMENT

„Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana. Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult.

Dacă aș putea, aș lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață și i-aș da-o copilului meu, dar știu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului”, a mărturisit cântăreața pentru revista Unica.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!