Life

Delia a recunoscut public. Motivul real pentru care nu a rămas însărcinată până acum

Delia formează un cuplu cu Răzvan Munteanu de ani buni, însă nici până acum, cei doi nu au devenit părinți. În tot acest timp, artista a evitat să dea detalii pe subiect.
16.10.2022 | 15:41
Delia a recunoscut public  Motivul real pentru care nu a ramas insarcinata pana acum
Delia și Răzvan Munteanu sunt împreună de mai bine de un deceniu. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Delia se poate considera un om împlinit pe toate planurile. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, câștigă sume cât se poate de frumoase și se înțelege de minune cu soțul ei, Răzvan Munteanu.

Delia a vorbit despre o posibilă sarcină

Cei doi călătoresc des, au o viață extrem de activă, însă cu toate astea, nici până acum nu au devenit părinți. Delia a tot fost întrebată în diferite apariții la tv, dar și în mai multe interviuri de ce nu a devenit mamă până acum.

ADVERTISEMENT

Tot timpul, artista a evitat să dea un răspuns clar, în ciuda presiunilor făcute asupra ei. Acum însă, soția lui Răzvan Munteanu a hotărât să fie cât se poate de deschisă.

Fără rețineri, Delia a recunoscut public motivul pentru care nu a rămas însărcinată până acum. Aceasta susține că cei care nu au făcut copii ar trebui să fie felicitați, având în vedere modul în care populația globului s-a transformat.

ADVERTISEMENT

”De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face și suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți, adică ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi și nu suntem prea simpatici așa, facem mult rău, mult rău.

Consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm”, a transmis Delia Matache, pe pagina personală de socializare.

ADVERTISEMENT

Delia nu vrea să aibă copii

Artista adaugă că nu are de gând să facă niciun copil și să trăiască fără stres și fără niciun fel de obligație. De asemenea, ea a mai recunoscut că adoră să facă ce vrea, să se întoarcă acasă când dorește și că pentru ea, un copil nu este altceva decât un lucru care îi complică viața.

”NU! De ce să fac? Încă unul? Nu frate, lasă să nu fie. Dar nu stau eu așa bine fără stres? Dar nu stau eu așa bine fără obligații? Dar nu vin eu acasă când vreau, mă întorc acasă când vrea inimioara mea?

ADVERTISEMENT

Dar nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da, deci vrei complicații, fă un copil!”, a mai adăugat artista.

ADVERTISEMENT