Life

Delia a stârnit un val de controverse. Cântăreața este însărcinată sau nu? 

30.03.2021 | 23:10
Delia a starnit un val de controverse Cantareata este insarcinata sau nu
Delia a stârnit un val de controverse. Cântăreața este însărcinată sau nu? Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Delia a stârnit un val de controverse în mediul online după ce a publicat o imagine în care pare însărcinată. Cântăreața și jurata de la iUmor a atras toată atenția asupra sa, fanii așteptând cu sufletul la gură vestea cea mare. 

Toată lumea speră că frumoasa blondină va aduce pe lume în curând primul ei copil, deși de multe ori a precizat că nu știe dacă este pregătită să devină mamă. Vedeta a întors problema pe toate părțile și a vorbit deschis despre așteptările pe care le are pentru această postură.

ADVERTISEMENT

Artista nu s-a ferit să vorbească despre copii, acum iscând controverse prin intermediul unei imagini. Delia apare într-un tricou colorat, vântul făcând să arată că blondina are o mică burtică, ceea ce i-a făcut pe internauți să se gândească la sarcină.

Delia, poză buclucașă. Artista are burtică de gravidă?

„Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana. Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult.

ADVERTISEMENT

Dacă aș putea, aș lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață și i-aș da-o copilului meu, dar știu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului. 

Întrebarea asta e standard, cred că e «made in Romania». Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare.

ADVERTISEMENT

S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie. Și eu cred că nu trebuie nimic”, mărturisea Delia în urmă cu ceva timp.

Pe de altă parte, mama juratei de la iUmor, Gina Matache, a dezvăluit la un moment dat că vedeta vrea să devină mamă pentru că este topită după nepoții ei, însă din păcate nu poate. Mama Deliei a scos la iveală faptul că artista a încercat mai multe tratamente, dar fără prea mare noroc.

ADVERTISEMENT

„Delia nu poate. Îți dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… și nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau așa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”, a spus Gina Matache, în emisiunea ”Răi da’ Buni”, de la Antena Stars, notează click.ro.

ADVERTISEMENT