Life

Delia, adevărul despre participarea la America Express. Care e condiția pentru care ar accepta

Delia, dezvăluiri despre apariția în America Express. Cu cine ar alege să plece în competiție jurata de la iUmor, de la Antena 1.
08.02.2023 | 17:25
Delia adevarul despre participarea la America Express Care e conditia pentru care ar accepta
Delia, dezvăluiri despre apariția în America Express. Cu cine ar alege să plece în competiție. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a spus adevărul despre participarea într-unul dintre cele mai apreciate show-uri de pe micile ecrane. Care e condiția pentru care vedeta ar accepta să facă parte dintr-un astfel de concurs televizat.

Delia, dezvăluiri despre apariția în America Express. Cu cine ar alege să plece în competiție

Delia și-ar dori să facă parte dintr-o emisiune de supraviețuire. Cântăreața susține că ar accepta să meargă la America Express, însă are o condiție foarte mare și care are legătură cu soțul său, Răzvan Munteanu.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu dorește să plece cu o prietenă sau cu sora sa, ci cu partenerul de viață doar că acesta nu poate să renunțe la tehnologie. Omul de afaceri este conectat constant la telefonul mobil și la aplicațiile pe care le utilizează în permanență.

„Vreau să merg, dar e foarte important cu cine mergi. Eu vreau să merg doar cu Răzvan, doar cu el pentru că numai în el am încredere. Dar nu poate să se rupă de telefon, tabletă și mail-uri.

ADVERTISEMENT

Nu merg decât dacă merg cu el, altfel nu”, a mărturisit Delia pentru impact.ro, după ce anterior a mărturisit că unele lucruri din cadrul acestor emisiuni – concurs nu sunt tocmai pe placul său și chiar au oripilat-o.

Delia, dezgustată de unele episoade de la Asia Express

„Am văzut niște oribilități ultima dată de nu-mi venea să mă mai uit! Se frecau mamă- fiică, soț, frate cu soră, cu buretele pe spate, dezbrăcați până la brâu! Era ceva ciudat rău… un greench absolut, de nu există!

ADVERTISEMENT

Aș intra în pământ de rușine cu cadrele alea!”, a declarat Delia în urmă cu ceva vreme în podcastul moderat de bunul său prieten, Codin Maticiuc și de Anghel Damia și care se numește La Mijloc.

Cu toate acestea vedeta de la Antena 1 este o împătimită a aventurilor extreme, fiind pasionată de călătorii și de locuri speciale. În plus, artista adoră să urce pe munte și să se bucure de relaxare în zone retrase, unde nu este în văzul oamenilor.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață cheltuie mii de euro pentru vacanțele pe care le face în afara României și în care obișnuiește să meargă foarte des, mai ales când are pauze de la concertele și evenimentele pe care le susține pe scena muzicală.

ADVERTISEMENT