Life
notix pixel id

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, luați la roast de Rodica Popescu Bitănescu. Moment istoric la iUmor

31.03.2021 | 09:36
Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, luați la roast de Rodica Popescu Bitănescu. Moment istoric la iUmor
Rodica Popescu Bitănescu, roast istoric la iUmor, unde intră îi pielea Reginei Elisabeta. Sursă foto: Antena 1
ADVERTISEMENT

Roast istoric la iUmor! Actrița Rodica Popescu Bitănescu intră în pielea Reginei Elisabeta și îi va lua la roast pe cei trei jurați, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac.

După ce a făcut senzație la Chefi la Cuțite, cu un preparat simplu și gustos, actrița Rodica Popescu Bitănescu scrie istorie pe scena iUmor, unde a acceptat să intre în pielea unui personaj extrem de puternic, cunoscut pe întreg mapamodul.

Astfel, după ce Donald Trump, Maradona, Einstein sau Pablo Escobar au urcat pe scena iUmor în cel de-al zecelea sezon, în această seară își face apariția însăși Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, impersonată de actrița Rodica Popescu Bitănescu.

ADVERTISEMENT

Rodica Popescu Bitănescu, roast istoric la iUmor

Momentul actriței Rodica Popescu Bitănescu se anunță unul spectaculos și de neratat, care, cu siguranță, o să descrețească multe frunți, începând cu cele ale juraților de la iUmor, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac.

Cum vor reacționa jurații când vor fi luați la roast de Rodica Popescu Bitănescu vedeți astăzi, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție iUmor.â

ADVERTISEMENT
Rodica Popescu Bitanescu iUmor
Rodica Popescu Bitanescu iUmor, în pielea Reginei Elisabeta, la iUmor

Surprize la iUmor, pentru Delia, Cheloo și Mihai Bendeac

De la concurenți, la invitați și momente speciale, jurații, dar și cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

ADVERTISEMENT

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 861. 32 pagini + SUPER CD. Doar 12 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri