Life

Delia, copilărie marcată de muzică și studii. Ce nu-i plăcea juratei de la iUmor să facă

Delia este una dintre cele mai bune voci feminine din industria muzicală românească, întreaga copilărie fiind concentrată asupra studiatului în acest sens.
31.03.2022 | 14:50
Delia copilarie marcata de muzica si studii Ce nui placea juratei de la iUmor sa faca
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a avut o copilărie marcată de studiu și de instrumente muzicale, canto fiind mereu pe primul plan. Vedeta a spus ce nu i-a plăcut în școală, unde a rămas corigentă la cor pentru că îi plăcea să cânte solo.

Delia, adevărul despre drama copilăriei. Ce era pe primul loc pentru vedetă

Delia are foarte multe ore de studiu, la mai multe instrumente muzicale pe care acum nu le mai folosește atât de mult. Jurata de la iUmor vede în prezent orele din copilărie ca pe un chin, asta și pentru că nu avea deloc timp liber.

ADVERTISEMENT

Cântăreața se pregătea mereu pentru audiții, teoria fiind baza de fiecare dată. În prezent, blondina spune că este genul de artist care improvizează foarte mult.

„Nu studiez foarte mult la nici unul dintre instrumente, ci doar ocazional și în funcție de proiectele pe care le am. Îmi trezesc amintiri, am destule ore de studiu din școală și din facultate. Este un sentiment nu tocmai plăcut.

ADVERTISEMENT

Am rămas cu o chestie din școală, cu un sentiment de chin, de muncă, de ore de studiu la instrument, pentru care eram certată dacă nu ieșea bine. Ne pregăteam pentru audiții, trebuia să învățăm teorie.

Îmi place să improvizez, nu să studiez. Copilăria mea a fost marcată de faptul că am făcut o școală de muzică. Doar în vacanțe eram mai liberi, în timpul școlii nu prea făceai ce vrei. Primordiale erau instrumentele, teoria”, a mărturisit Delia, conform spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Delia, impresionată de Florin Salam. A fost la un concert

Artista ascultă orice tip de muzică și chiar a recunoscut că a fost la un spectacol de-al lui Florin Salam. Vedeta de la Antena 1 a rămas impresionantă de vocea manelistului, dar și de felul în care susține concertul.

„E rockstar. E mult mai mult decât voce puternică și anduranță, pentru că sunt convinsă că dacă nu ar fi avut anduranță, nu ar fi putut să reziste în industrie până la momentul ăsta. Cântă, probabil, foarte multe ore, foarte multe zile pe săptămână.

ADVERTISEMENT

Se joacă foarte mult cu publicul. A fost prima experiență de genul și mi-a plăcut. Este pentru prima oară când l-am văzut cântând și nu accidental”, a povestit Delia în podcast-ul lui Codin Maticiuc.

ADVERTISEMENT