Life

Delia, enervată la culme într-un parc. Reacția neașteptată a vedetei: ”Nu ți-e rușine”

Delia a fost enervată la culme. Vedeta se plimba prin parc alături de soțul ei, până când ceva s-a întâmplat și i-a schimbat starea total.
30.05.2023 | 14:46
Delia enervata la culme intrun parc Reactia neasteptata a vedetei Nu tie rusine
Delia, enervată la culme într-un parc. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Delia Matache este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Participă la numeroase evenimente, susține concerte, însă sunt lucruri care o scot din sărite pe celebra artistă. Și se pare că aceasta nu este reținută în astfel de situații.

Delia, nervoasă după o experiență din parc

Delia are o viață extrem de activă. Vedeta călătorește foarte des și de asemenea are grijă să meargă mult pe jos. Aproape zilnic merge ori la alergat, ori la plimbare, ori iese cu bicicleta. De asemenea, ea le recomandă deseori urmăritorilor ei să îi urmeze exemplul.

ADVERTISEMENT

Ce a enervat-o totuși pe Delia la o simplă plimbare prin parc? Artista se bucura de o zi însorită alături de soțul ei, până când cel mai probabil a văzut o persoană pe o trotinetă electrică. Pentru că este adepta mișcării, vedeta nu înțelege cum o persoană care nu face mișcare, i-a cerut să se dea la o parte.

În opinia ei, doar cei care merg pe bicicletă ar fi bine să aibă prioritate. De asemenea, artista nu înțelege cum cineva care nu depune efort are astfel de pretenții, în special într-un parc.

ADVERTISEMENT

Totodată, ea le-a recomandat urmăritorilor ei să îi urmeze sfatul și să nu se dea la o parte în astfel de situații. Artista consideră că cei de pe trotinete electrice pot să meargă și pe jos, fără niciun fel de problemă.

”Nu ți-e rușine”

„Dacă mai vedeți trotinești cu geacă de fâș pe ei acuma, geacă de iarnă, care vin și gen să le faci loc să vă dați la o parte, și sunteți în parc în Herăstrău, nu vă dați la o parte. Lăsați-i să meargă pe jos, ori să își dea geaca jos.

ADVERTISEMENT

Bă ce cauți mă cu trotineta? Fiți-ar trotineta. (…) Te dai la parte pentru bicicletă, ăla depune un efort, face omul ceva. Bă da vi să te plimbi cu… nu ți-e rușine? N-ai pune piciorul ăla…”, a fost reacția Deliei, într-un Instastory.

Amintim faptul că recent, Delia a atras un val de critici dure după concertul pe care l-a susținut la Zilele Orașului Năsăud. Deși artista a publicat numeroase imagini în care totul decurgea bine, nu puțini au fost cei nemulțumiți de prestația ei.

ADVERTISEMENT

Aceasta a fost huiduită la un moment dat și de asemenea, a ajuns să fie numită o ”dezamăgire totală”. Mulți au fost revoltați de îmbrăcămintea ei, dar și de modul în care aceasta a ajuns să se prezinte pe scenă la un astfel de eveniment. De asemenea, ea a fost acuzată și că nu ar fi cântat live.

”Având in vedere că vorbim de ,,Delia” e dezamăgire totală. Nu poți să mulțumești unui public cu spatele, nu ai cum! Și nu ai cum să suni așa, live, în trei oameni. Solo-urile de chitară cine le-a cântat? Era doar basistul pe scenă”, a fost acuzația adusă de o internaută.

ADVERTISEMENT