Life

Delia, huiduită la Zilele Orașului Năsăud. Cum a reacționat solista 

Delia a fost huiduită la un concert de la Zilele Orașului Năsăud. Din ce cauză și cum a reacționat artista în urma situației.
29.05.2023 | 15:50
Delia huiduita la Zilele Orasului Nasaud Cum a reactionat solista
Din ce motiv a fost Delia huiduită. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Delia Matache este subiectul unei situații neplăcute pentru cariera sa. Cântăreața este criticată de mai mulți fani pentru prestația pe care a avut-o în timpul unui concert de la Zilele Orașului Năsăud. Unii susțin că a fost huiduită.

Delia, huiduită de fani la un concert din Năsăud. Cum se apără artista

Artista avut concertul controversat în acest weekend, în ziua de sâmbătă, 27 mai. După terminarea evenimentului, pe facebook au apărut o serie de comentarii negative la modul cum le-a cântat localnicilor, dar și față de vestimentația pe care a purtat-o.

ADVERTISEMENT

Mai mult, unele persoane acuză că Delia a făcut playback și nu le-a cântat live, având în vedere vocea pentru care este consacrată. Și membrii din formația interpretei au fost luați în vizor. Aceștia au fost puși la zid pentru atitudinea prin care ar fi arătat o stare de plictiseală.

”Având in vedere că vorbim de ,,Delia” e dezamăgire totală. Nu poți să mulțumești unui public cu spatele, nu ai cum! Și nu ai cum să suni așa, live, în trei oameni. Solo-urile de chitară cine le-a cântat? Era doar basistul pe scenă! De vocile din spate nu mai zic nimic. Iar tipul de la clape se plictisea maxim, la un moment dat a început să-l mănânce nasul”, a scris una dintre fanele cântăreței, pe facebook.

ADVERTISEMENT

”Vestimentația ei pare mai degrabă dintr-o echipă de BASKET SAU dintr-o formație RAPP. DELIA ai dezamăgit iar lumea te-a huiduit”, a mai postat, tot pe facebook, un individ care a asistat la concertul faimoasei artiste.

Delia, după concert: ”A fost unul foarte bun”

Văzând furia oamenilor, Delia nu a stat indiferentă, și a publicat pe contul de Instagram un video prin care demonstrează contrariul și a comentat întreaga situație într-un Instastory. Solista se apără punctând că evenimentul a fost unul ”foarte bun”.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Delia (@delia)

”Oricum eram sigură că o să-l dezamăgesc pe x de la Năsăud, îmi pare rău, îmi cer mii de scuze, îmi pare rău că am venit îmbrăcată în tricoul ăla de hip-hop, îmi pare rău că nu am venit într-un costum. Regret normal!

Mă bucur că apar articole legate de muzică, de concerte și așa, chiar dacă sunt eronate. Chiar mă bucur că apare ceva pe profil, măcar e legat de muzică, e de bine. Culmea este că a fost unul foarte bun (n.r. concertul)”, a explicat Delia Matache, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Delia Matache este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din țară, fiind considerată și una dintre cele mai bune voci. Se vehiculează că prețul pentru un concert al ei este între 15.000 și 19.000 de euro. Pe lângă muzică, artista mai încasează bani și de la emisiunea iUmor, unde este jurat, dar și din contracte de publicitate.

ADVERTISEMENT