Life

Delia, imagine rară cu soțul ei, Răzvan Munteanu. Cum s-au fotografiat cei doi în vacanță

Delia s-a fotografiat alături de soțul ei, Răzvan Munteanu, Cei doi sunt plecați în vacanță în Elveția, iar jurata de la X Factor și iUmor a imortalizat un moment romantic alături de partenerul ei.
24.12.2021 | 00:09
Delia imagine rara cu sotul ei Razvan Munteanu Cum sau fotografiat cei doi in vacanta
Delia, imagine rară cu soțul ei, Răzvan Munteanu. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Delia a postat o fotografie în care apare alături de soțul ei, Răzvan Munteanu, din vacanța în Elveția. Jurata de la X Factor și afaceristul sunt căsătoriți de aproape un deceniu.

Artista este de ani buni în lumina reflectoarelor, însă nu același lucru se poate spune și despre soțul ei, care preferă să stea departe de viața publică.

ADVERTISEMENT

De altfel, cântăreața este discretă atunci când vine vorba de diverse aspecte din viața personală, dar publică uneori imagini cu partenerul ei de viață.

Delia, imagine rară cu soțul ei, Răzvan Munteanu

Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, au plecat în vacanță în Elveția. Artista a postat o fotografie în care cei doi apar împreună.

ADVERTISEMENT

Jurata de la X Factor și iUmor trăiește o poveste de dragoste cu soțul ei de mai bine de zece ani. Sunt puține momentele în care vorbește despre acest aspect din viața ei.

Artista este activă pe rețelele sociale, acolo unde s-a afișat recent alături de Răzvan Munteanu. Vedeta de la Antena 1 este pasionată de călătorii și alege întotdeauna destinații spectaculoase de vacanță.

ADVERTISEMENT

Delia s-a fotografiat în timp ce se afla într-un mijloc de transport cu soțul ei. Deși imaginea nu este foarte clară, fanii au putut vedea o ipostază romantică în care au fost surprinși cei doi.

Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu
Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, imagini din vacanță. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

„Parcă ar completa frumoasele poze un mic aventurier, dar și așa sunteți o familie superbă.”, „Dragostea plutește în aer.”, „Ce bine vă potriviți.”, „Vă îndrăgesc tare mult pe amândoi!”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

ADVERTISEMENT

Un internaut chiar l-a comparat pe soțul Deliei cu actorul Johnny Depp: „Răzvan parcă e Johnny Depp în filmul The Tourist.”

Unii dintre fani au ținut să-i transmită artistei că imaginea de familie ar merge completată și de un al treilea membru. „Parcă ar completa frumos pozele voastre un mic aventurier, dar și așa sunteți o familie superbă.”

Delia, dezvăluiri despre relația cu soțul ei

Delia și Răzvan Munteanu s-au cunoscut în 2010, în timpul unui spectacol de karaoke desfășurat la unul dintre cluburile la care acesta era manager. Cei doi s-au îndrăgostit imediat unul de celălalt, iar în 2012 a urmat nunta.

La un moment dat, Delia a vorbit despre relația pe care o are cu partenerul ei de viață.

„Relația noastră a evoluat firesc, cam ca în majoritatea cazurilor. Nu am avut întâmplări nefericite, totul merge normal.

Mi se pare că nu ne facem suficient de mult timp pentru noi și chiar aș vrea să mă ocup de acest aspect: să am mai mult timp liber și să călătoresc mai mult sau să stau degeaba mai mult.”, a declarat artista pentru revista VIVA.

ADVERTISEMENT