Life

Delia, imagini spectaculoase din vacanță. Destinația turistică aleasă de artistă

Delia a plecat într-o nouă vacanță în străinătate, jurata de la iUmor fiind pasionată de drumețiile pe munte. Unde se află artista cu partenerul de viață, Răzvan Munteanu.
27.07.2022 | 18:33
Delia imagini spectaculoase din vacanta Destinatia turistica aleasa de artista
Delia a plecat într-o nouă vacanță cu soțul, Răzvan Munteanu. În ce stațiune este artista. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 a distribuit câteva imagini spectaculoase din vacanța în care a plecat în urmă cu câteva zile. Cântăreața a ales o destinație turistică din Italia, unde se poate bucura de urcări pe munte, dar și de piscină.

Delia, fotografii uimitoare din vacanța în Italia. În ce stațiune este artista

Delia este pasionată de călătorii și este foarte atentă cu comunitatea sa când vine vorba de acest hobby. Blondina publică numeroase fotografii din locurile în care ajunge în această lume, cel mai recent fiind Tre Cime di Lavaredo.

ADVERTISEMENT

Mai exact, este vorba de un lanț muntos din Italia, cunoscut și sub denumirea de Drei Zinnen. Sunt trei vârfuri distincte asemănătoare cu crenelurile, pe care artista a urcat împreună cu soțul ei, Răzvan Munteanu.

„Asmr… cu vai ce greu e! Nu mint. Uneori e!”, a scris artista pe contul de Instagram, în dreptul unei filmări în care urcă pe munte.

ADVERTISEMENT

Internauții i-au lăsat foarte multe mesaje și sfaturi. Foarte mulți oameni au sfătuit-o să-și achiziționeze bețe de trekking, care îi pot fi de un real ajutor atunci când escaladează muntele.

În plus, fanii au admirat curajul de care dă dovadă artista, chiar dacă nu este pentru prima oară când ajunge pe culmile munților din această lume.

ADVERTISEMENT

Delia, pasionată de munte și de trekking

Cântăreața nu a renunțat la trekking chiar dacă a plouat, adăpostindu-se sub o pelerină de culoare roșie. După urcarea pe munte Delia s-a bucurat de timpul frumos și de razele soarelui și s-a relaxat în piscina hotelului.

Jurata de la iUmor este cazată în stațiunea Calfosch, într-o pensiune de lux din Italia. De la balconul hotelului vedeta de la Antena 1 are parte de o priveliște superbă și de aerul curat din munții Dolomiți.

ADVERTISEMENT

Cel mai înalt vârf din această zonă este Marmolata și are o altitudine de 3.343 m. Momentan nu se știe pe ce versant a urcat renumita cântăreață.

ADVERTISEMENT
Tags: