Life

Delia, ironică la adresa actorului Leonardo DiCaprio. Ce a putut să spună artista

Delia a postat un mesaj sarcastic după ce a vizitat muzeul de ceară din Viena, unde s-a fotografiat în compania celebrului actor de la Hollywood, Leonardo diCaprio.
06.09.2022 | 17:15
Delia ironica la adresa actorului Leonardo DiCaprio Ce a putut sa spuna artista
Delia, mesaj sarcastic despre Leonardo diCaprio. Ce a transmis cântăreața. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântăreață a făcut o ironie la adresa starului american care recent a pus capăt poveștii de dragoste cu Camila Morrone, o tânără mai mică cu 22 de ani decât artistul. Cei doi au fost împreună timp de patru ani.

Delia, mesaj sarcastic despre Leonardo diCaprio. Ce a transmis cântăreața

Delia le-a arătat fanilor o imagine în care apare împreună cu Leonardo diCaprio, descrierea acesteia având legătură cu faptul că starul preferă relațiile amoroase cu femei mult mai tinere decât el, așa cum a fost și fosta iubită.

ADVERTISEMENT

Postarea din social media este realizată în spirit de glumă, vedeta de la Antena 1 fiind cunoscută pentru faptul că are umor. Comentariul îndrăgitei jurate de la X Factor a avut legătură, în mod evident, cu vârsta.

„Bagă-mă în seamă, am 18!”, este mesajul lăsat de artistă pe contul de Instagram, unde a distribuit imagini și cu alte statui de ceară din respectivul muzeu.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Delia (@delia)

Leonardo diCaprio are o nouă iubită. Cu cine a fost surprins

Leonardo diCaprio este considerat un adevărat Don Juan pentru că de-a lungul timpului a avut relații sentimentale cu femei frumoase și celebre. Printre acestea se numără Bridget Hall, Claire Danes sau Amber Valletta.

Ultima cucerire a actorului pare să fie modelul Maria Beregova, alături de care a fost fotografiat pe un iacht. Informația a apărut după ce vedeta s-a despărțit de Camila Morrone cu care s-a iubit în ultimii patru ani.

ADVERTISEMENT

Tânăra în vârstă de 22 de ani nu a confirmat povestea de dragoste cu renumitul actor, precizând că nu dorește să vorbească despre viața personală. Chiar și așa declarația sa de la un post de radio din Sydney a stârnit și mai tare curiozitatea oamenilor.

„Cine n-a văzut Titanic? Dacă nu l-ai văzut, atunci ar trebui să-l vezi. Nu pot să vorbesc despre viața mea personală. Vorbesc serios, Instagram e un lucru, viața reală e altceva. Am văzut mesajele.

ADVERTISEMENT

Am văzut reacțiile de pe pagina mea, dar ce se întâmplă pe Instagram e doar o mică parte. Mă concentrez doar pe mesajele pozitive”, a spus presupusa iubită a lui Leonardo diCaprio, conform Daily Mail.

ADVERTISEMENT