Life

Delia Matache a împlinit 40 de ani. Cum a sărbătorit și ce cadou special a primit

Delia a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani. Artista a ținut să fie aproape de fani, așa că de ziua ei a urcat pe scenă și a susținut două spectacole incendiare.
07.02.2022 | 21:49
Delia Matache a implinit 40 de ani Cum a sarbatorit si ce cadou special a primit
Delia Matache a împlinit 40 de ani. Cum a sărbătorit și ce cadou special a primit. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Așa cum și-a obișnuit fanii, Delia și-a aniversat ziua de naștere pe scenă.

Anul acesta a fost o zi specială pentru că jurata de la X Factor a schimbat prefixul.

Artista a susținut două concerte incendiare într-o locație din București și a primit un cadou inedit.

Delia Matache a împlinit 40 de ani. Cum a sărbătorit și ce cadou special a primit

A devenit deja o tradiție ca de ziua sa să urce pe scenă. Așa s-a întâmplat și anul acesta. În ziua în care a împlinit 40 de ani, Delia a ținut să fie aproape de fanii săi și a susținut două concerte incendiare în București.

ADVERTISEMENT

Printre piesele interpretate de cântăreață s-au numărat Cine m-a făcut om mare, Aripi de vânt, Acadele, sau Între noi.

Delia în timpul concertului
Delia în timpul concertului

 

“M-am bucurat să fiu pe scenă ca de fiecare dată, a fost magic și le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine!”, a spus Delia.

ADVERTISEMENT

La finalul spectacolului pe lângă o ploaie de confetti, jurata de la X Factor a primit și un cadou special. Un tort cu ea și Răzvan Munteanu, soțul și impresarul său, pe vârful Matterhorn, una dintre ascensiunile făcute de cei doi anul trecut. Delia a suflat în lumânări pe scenă, iar fanii i-au cântat La mulți ani.

Delia pe scenă
Delia pe scenă

Delia a postat pe rețelele de socializare o mulțime de fotografii și imagini de la concerte și a primit zeci de urări de la vedete și de la fani.

ADVERTISEMENT

“La mulți ani, Delia! 🎉🥳 Să ai parte de lucruri cât mai frumoase, după sufletul tău minunat! Închin și eu un pahar de prosecco în cinstea ta!”, este mesajul de la Andra.

“Happy birthday, Didi”, a scris Codrin Maticiuc.

“Pentru totdeauna a ta. La mulți ani, prietena mea”, a fost mesajul Antoniei.

Delia își va lansa în curând un nou single. Anul trecut îndrăgita artistă și-a bucurat fanii cu Între noi și Racheta via NFT în ediție limitată de 100 de unități și o ediție Ultra Luxury.

ADVERTISEMENT

Artista a devenit cunoscută din adolescență. Atunci a făcut parte din grupul N&D, alături de Nick. După ce trupa s-a destrămat, Delia și-a construit o carieră solo și a devenit una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Aceasta este și jurată în cadrul emisiunilor X Factor și iUmor de la Antena 1.

ADVERTISEMENT
Tags: