Life

Delia Matache a slăbit atât de mult încât i se văd coastele. Imaginile cu care și-a speriat fanii

17.12.2020 | 18:44
Delia Matache a slabit atat de mult incat i se vad coastele Imaginile cu care sia speriat fanii
ADVERTISEMENT

Delia Matache a primit de-a lungul timpului numeroase critici pentru felul în care arată. Ba că e prea grasă, ba că e prea slabă, însă fanii au taxta-o cel mai mult pentru kilogramele în plus. Nu că ar fi fost plinuță vreodată, însă Delia a fost mereu voluptoasă, iar unele persoane au comentat cu privire la silueta ei.

Jurata X Factor a postat câteva clipuri din timpul antrenamentelor sportive, mai exact dintr-o ședință de cardio. Îmbrăcată în pantaloni mulați și o bustieră, Delia apare mult mai slabă, semn că sportul de dimineață prin parcul Herăstrău, dar și exercițiile de acasă au dat randament.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a slăbit atât de mult încât i se văd coastele, însă silueta nouă nu o dezavantajează deloc, ba chiar o prinde foarte bine, deși mulți fanii s-au arătat speriați de felul în care arată.

Artista recunoaște că îi place să mănânce, este gurmandă, însă face și mișcare zilnic, ceea ce o ajută să-și mențină silueta. „Când mi-e poftă sau foame, nu mă abțin. Nu sunt adepta unui regim de slăbire, fac sport zilnic, mănânc tot ce îmi doresc, dar nu în cantități mari, încerc să nu exagerez”, a declarat Delia pentru revista VIVA!.

ADVERTISEMENT

Deși consumă mâncăruri alese, cântăreața a rămas fidelă mâncării gătite de mama sa, Gina Matache. „Fetele mele sunt învăţate cu delicatese culinare, dar când se satură de ele vin la fasolea şi ciorba făcută de mama”, a spus mama Deliei, în trecut.

Artista este căsătorită cu Răzvan Munteanu, un celebru om de afaceri din București, care deține mai multe locații în Centrul Vechi. Cei doi au fost parteneri în Global Records, după care și-au creat propria agenție.

ADVERTISEMENT

„Au fost 4 ani frumoși alături de Global Records, cu multă muzică și proiecte de care sunt mândră. Stay tuned for more!”, a mărturisit Delia.

„M-am implicat în diverse proiecte de la Global: atât dezvoltarea firmei de booking național, endorsement, dar și zona de events și am contribuit la crearea primei agenții de influenceri din România. E timpul ca acum să mă focusez pe alte proiecte despre care voi comunica la momentul potrivit, însă voi rămâne aproape de Global pentru colaborări punctuale”, a spus Răzvan Munteanu.

ADVERTISEMENT