Life

Delia Matache e din nou pe val! Ascultă “Între noi”, cea mai nouă melodie lansată de jurata X Factor! Video

Delia Matache este din nou pe val! Cântăreața a scos un videoclip la cea mai nouă melodie a ei, intitulată „Între noi”.
22.10.2021 | 17:34
Delia Matache e din nou pe val Asculta Intre noi cea mai noua melodie lansata de jurata X Factor Video
Delia Matache a lansat o nouă melodie. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Delia Matache a scos o nouă melodie, una destul de bine primită de către public. Piesa „Între noi” este pariul cu care vedeta vrea să cucerească din nou topurile muzicale, după o perioadă în care a intrat într-un con de umbră.

Balada al cărei clip a fost lansat pe 21 octombrie a fost compusă chiar de ea. Producția a fost făcută în colaborare cu Alex Cotoi, cu care jurata de la X Factor a mai lucrat la hit-urile „Racheta”, „Să-mi cânți”, „Aruncă-mă” sau „Cum era” cu Nane.

ADVERTISEMENT

Fanii artistei au sărit cu comentariile la videoclipul oficial al melodiei. Piesa a strâns peste 330.000 de vizualizări în mediul online, pe platforma unde a fost lansată.

Delia Matache a rupt din nou gura târgului cu piesa „Între noi”

„Un adevărat artist, cu muzică de calitate; Încă o piesă de ascultat și de plâns la un pahar de vin; M-ai făcut să plâng. După 15 ani de căsnicie ai scris exact ce simt; 

ADVERTISEMENT

Sincer, e cea mai bună piesă pe care am ascultat-o vreodată; O piesă superbă cu o demonstrație de extraganță 100% românească”, sunt doar câteva dintre comentariile scrise de fanii cântăreței pe Youtube.

Succesul Deliei este unul uluitor, menținut cu grijă de-a lungul anilor. Vedeta al cărui potențial de artistă este uriaș chiar și pe plan internațional nu își dorește, însă, să fie cunoscută în afară.

ADVERTISEMENT

Delia Matache a vorbit la un moment dat de ce nu face ceva pentru a trece granițele, dând exemple succesele O-Zone, Carla s Dreams sau Inna.

De ce nu își dorește artista o carieră internațională

Cântăreața i-a luat prin surprindere pe toți cu răspunsul pe care l-a dat. Vedeta a spus într-un live realizat pe Instagram că nu vrea să facă o carieră internațională dintr-un motiv simplu.

ADVERTISEMENT

Fiind extrem de pasionată de călătorit, artista nu ar vrea să distrugă magia ”pierderii” într-o altă țară. Vrea ca atunci când alege o destinație să fie ca un turist oarecare acolo, să nu fie recunoscută de nimeni.

Mai mult, Delia a spus că nu i-ar mai plăcea apoi să călătorească întrucât ar asocia unele destinații de vacanță cu munca și s-ar pierde tot farmecul călătoriei.

Delia s-a lansat în urmă cu mai bine de 20 de ani, în trupa N&D. Cântăreața a reușit să își construiască o carieră solo, lansând hituri precum „Da, mamă, sunt beată”, „Pe aripi de vânt” sau „Fata lui tata”.

 

ADVERTISEMENT