Life

Delia Matache, în lacrimi! Drama prin care a trecut cântăreața: „Ne lăsau în chiloți”

17.09.2020 | 15:28
Delia Matache in lacrimi Drama prin care a trecut cantareata Ne lasau in chiloti
Delia Matache, în lacrimi pe Intagram
ADVERTISEMENT

Delia Matache a fost profund marcată de știrea apărută în spațiul public despre fata din Bistria-Năsăud umilită de propriul ei tată, un cunoscut primar.

Delia a povestit experiențele marcante al copilăriei sale

Cântăreața a văzut imaginea cu fata pedepsită de părintele ei, pusă dezbrăcată în genunchi și și-a amintit de un episod dureros din viața ei.

ADVERTISEMENT

Artista a povestit că și ea a trecut prin astfel de momente umilitoare, atât la școală cât și acasă. Vedeta a vorbit cu lacrimi în ochi despre copilăria ei, care nu a fost una tocmai roz.

„Experiența pe care a avut-o fetița mi-a adus niște flashback-uri din grădiniță și cred că și creșă, pentru că am pățit chestii asemănătoare doar că pe noi când ne pedepseau ne lăsau în chiloți… fără nicio Drama Queen pe vremea aia așa erau și văd că așa e și acum. Părinții te băteau și la grădiniță primeai uneori același tratament și uneori am reacția asta când văd chestii asemănătoare cu ce am trăit”, a povestit plângând jurata de la X Factor.

ADVERTISEMENT

„Țin minte când educatoarele de la creșă curățau niște mere și mâncau merele și ne dădeau cojile, ni le dădeau pe o tavă să mâncam”, a mai povestit vedeta Antenei 1.

Primarul care și-a umilit fetița, ținta criticilor pe bună dreptate

Reacția emoționantă a Deliei a pornit de la știrea care face înconjurul internetului de câteva ore. Respectiv, primarul orașului Sângeroz-Băi, Traian Ogâgău, a fost filmat în timp ce își umilește fetița.

ADVERTISEMENT

Părintele micuței a pus-o dezbrăcată în genunchi și i-a ordonat să repete mecanic că nu își va mai supăra părinții, că va fi o fată cuminte și silitoare la fată.

Tatăl elevei este recunoscut în spațiul public din cauza unui dosar penal pentru corupție, acesta fiind exclus din partidul în care se afla, PNL, în luna martie a acestui an.

ADVERTISEMENT

Ogâgău se confruntă acum cu o problemă de imagine uriașă după videoclipul în care își bate joc de propria ei fată.

 

ADVERTISEMENT