Life

Delia Matache, revoltată după audițiile X Factor: ”Acest regim este armată, am plecat la 2 noaptea acasă. Nu fac duș în seara asta”

09.07.2020 | 17:54
Delia Matache revoltata dupa auditiile X Factor Acest regim este armata am plecat la 2 noaptea acasa Nu fac dus in seara asta
Delia Matache. Foto: Arhivă
ADVERTISEMENT

Delia Matache s-a filmat în timp ce ieșea de la audițiile X Factor, care au început de două zile.

Cântăreața este nemulțumită de programul pe care îl are la filmări și susține că stă prea mult timp pe platoul de la Antenă.

ADVERTISEMENT

Vedeta le-a arătat prietenilor virtuali cum se desfășoară o zi din viața ei, dar mai ales cât de mult muncește pentru emisiunea X Factor.

Delia Matache, la audițiile X Factor

Cântăreața își ține fanii la curent cu ceea ce face, motiv pentru care le-a povestit despre cum se desfășoară audițiile X Factor, dar și care este programul ei în cadrul show-ului.

ADVERTISEMENT

Delia Matache s-a plâns pe rețeaua de socializare de programaul încărcat de la Antenă, dar și de faptul că a fost nevoită să stea până la 2 noaptea la filmări, iar în pat a ajuns tocmai la ora 3. Colac peste pupăză, blonda a fost nevoită să se trezească dimineață pentru o nouă zi de audiții.

” Nu mă lasă să mă duc să mă culc. Femeia asta nu mă lasă. Este ora 1 și nu mă lasă să plec. E groasă, deci la ora asta, este 1:59, acum am intrat în amșină, mă îndrept către casă, am terminat testimonialele, după o zi întreagă de audiții, trează de la ora 8 și ceva, mâine la 9 și ceva trebuie să fiu la machiaj și facem asta deja de două zile.

ADVERTISEMENT
Delia nu a fost pra fericită după ce a terminat audițiile X Factor
Delia nu a fost pra fericită după ce a terminat audițiile X Factor

Acest regim este cam armată, ca să spun așa. O să vă arăt la ce oră mă bag exact în pat, pentru că în momentul ăsta n-am să merg acasă și am să mă culc, pentru că nu am cum să fac fizic asta. Am niște moațe în cap pe care trebuie să le desfac, să scot 70 de mii de agrafe, să mă demachiez, probabil n-am să fac duș în seara asta, pentru că îmi ia timp. Probabil o să adorm pe la 4, apoi mă trezesc. Dorm 4 ore. Super.”, a povestit Delia pe Instagram.

Delia Matache este jurat X Factor din 2012 și ani la rând a fost singurul jurat cu studii muzicale din cadrul show-ului. Anul acesta, printre jurați se mai numără Loredana Groza (2020), Florin Ristei (2020) și Ștefan Bănică Jr., care se află în juriu din 2014.

ADVERTISEMENT

” Tocmai am filmat prima zi de filmare la X Factor. Anul acesta sunt în juriu și cred că sezonul ăsta o să fie unul dintre cele mai tari. Nu neapărat pentru că sunt eu acolo, ci pentru că Răzvan și Dani sunt cei care prezintă emisiunea, iar eu sunt fan, dar și pentru că Ștefan Bănică este în juriu, Loredana este în juriu, Delia este în juriu. Vă zic că am avut o primă zi bine, din punctul meu de vedere.”, a spus Florin Ristei, într-un live pe Instagram.