Life

Delia Matache, show de zile mari în Brașov! Cântăreața a uimit cu outfitul ei. Video

Delia Matache i-a încântat pe brașoveni, duminică după-amiază, cu arhicunoscutele ei melodii. Cântăreața a susținut un recital de 1 Mai, în fața mall-ului Coresi Shopping din Brașov.
02.05.2022 | 18:57
Delia Matache show de zile mari in Brasov Cantareata a uimit cu outfitul ei Video
Delia Matache i-a încântat pe brașoveni de 1 Mai cu melodiile ei. Sursa foto: FANATIK/arhiva personală.
ADVERTISEMENT

Delia Matache a sărbătorit ziua de 1 Mai,  pe scenă, la munte. Cântăreața a susținut un recital de zile mari, în fața unui cunoscut mall din Brașov. Jurata de la X Factor și-a încântat fanii cu melodiile ei, pe care le-a interpretat în stilul său caracteristic. Nonconformista solistă a purtat o ținută extravagantă și a apărut ”camuflată” în fața publicului.

Delia Matache a făcut spectacol de 1 Mai, la Brașov

Delia a făcut bani de 1 Mai. Artista și-a încântat fanii brașoveni cu piesele ei și cu apariția nonconformistă pe scenă. Jurata de la X Factor a îmbrăcat o salopetă de neagră, cu verde fosforescent și roz.

ADVERTISEMENT

Pe cap, Delia și-a pus o șapcă, tot neagră, dar a optat și pentru ochelari de soare. Ea și-a salutat publicul încă de la primele piese și s-a arătat fericită să urce pe scenă, în orașul de la poalele Muntelui Tâmpa.

Pentru outfiturile ei, cameleonica Delia a primit critici și aprecieri deopotrivă, de-a lungul timpului, dar cei mai mulți o plac exact așa cum își face apariția pe scenă.

ADVERTISEMENT

Delia a lansat o piesă cu Killa Fonic

Admiratorii artistei din Brașov au avut prilejul să asculte celebrele ei melodii, dar și noua ei piesă în premieră. Delia Matache colaborează pentru prima dată cu Killa Fonic, alături de care a interpretat noua piesă, intitulată ”Cum am știut”.

Pe ritmurile de trap ale lui Killa și cu liniile melodice pop ale Deliei, artiștii cântă despre o poveste de dragoste care încă naște scântei în inimile foștilor iubiți.

ADVERTISEMENT

Jurata de la X Factor a avut în program și o melodie din repertoriul lui Gheorghe Gheorghiu, ”Unde dragoste nu e, nimic nu e”, probabil cea mai cunoscută piesă a acestuia. Cover-ul a fost interpretat de Delia în stilul ei propriu, iar fanii ei au fost în delir.

Cântăreața a făcut repetiții înaintea concertului, în aceeași zi. Pentru a urca pe scenă, artista s-a pregătit timp de două ore. La finalul concertului, aceasta le-a mulțumit fanilor ei din Brașov.

ADVERTISEMENT

”M-am simțit minunat cu voi. Vă mulțumesc pentru primire și pentru aplauze”, a spus Delia Matache, la finalul concertului ei de la Brașov.

Suferă de sindromul Peter Pan

Multe dintre vestimentațiile Deliei sunt copilărești, ca și atitudinea ei. Cu puțin timp în urmă, jurata de la X Factor a mărturisit, în cadrul unui podcast, că suferă de sindromul Peter Pan.

Această afecțiune se manifestă printr-o atitudine mereu copilăroasă, dar și prin respingerea ideei de a deveni un adult. Dacă vă amintiți, ea are și o piesă care se numește chiar așa, ”Cine m-a făcut om mare?”.

„În esență, suntem niște copii dezvoltați. Ni se mai ridează pielea, avem experiență și bani, dar tot copii suntem. Ne cumpărăm jucării.

Cu aceeași bucurie, mă uit și fac: iiii, magazin de jucării, orice, cosmetice, tricouri. Și n-ai voie să uiți, depinde cum te-a marcat copilăria. Pe mine, copilăria mea m-a marcat”, a povestit Delia Matache, într-un podcast de pe Youtube.

Și Smiley suferă de același sindrom

Delia Matache nu e singurul artist care suferă de sindromul Peter Pan. Colegul ei, Smiley, susține că are același complex. El a povestit despre în care se manifestă afecțiunea în cazul său.

„Sufăr de complexul Peter Pan, sper să nu-l pierd. Vorba aia pe care o zic, să nu uit să mă joc câteodată, este atât de importantă. Ideal e să găsești un echilibru, eu tot timpul îmi găsesc un echilibru în tot sau mă străduiesc să-l găsesc”, declara Smiley.

Delia Matache a împlinit 40 de ani pe 7 februarie. Solista este căsătorită din anul 2012 cu omul de afaceri Răzvan Munteanu. A fost cerută de soție într-o vacanță în Thailanda.

ADVERTISEMENT