Life

Delia Matache și Loredana Groza, concurente la Te cunosc de undeva? Antena 1 ar putea da lovitura!

Delia Matache și Loredana Groza, concurente la Te cunosc de undeva? Antena 1 ar putea da marea lovitură pe piața televiziunii!
07.04.2023 | 13:00
Delia Matache si Loredana Groza concurente la Te cunosc de undeva Antena 1 ar putea da lovitura
Delia Matache și Loredana Groza ar putea participa la Te cunosc de undeva. Foto: Instagram/ Antena 1
ADVERTISEMENT

Delia Matache și Loredana Groza ar putea face cea mai tare pereche de la Te cunosc de undeva! Antena 1 ar da o mare lovitură cu cele două artiste. FANATIK a aflat cine din echipa emisiunii și le dorește sau le vede participând în acest concurs.

Delia Matache și Loredana Groza, dorite la Te cunosc de undeva

Crina Mardare, antrenoarea de voci de la Te cunosc de undeva, a fost întrebată de FANATIK dacă există vreun artist din România pe care l-ar vedea în show-ul transformărilor.

ADVERTISEMENT

Profesoara de canto, cea care îi ajută pe concurenți să își șlefuiască vocile să se apropie cât mai mult de personajele pe care le interpretează, n-a stat mult pe gânduri când a fost rugată să nominalizeze un cântăreț pe care și l-ar dori neapărat în acest concurs.

Crina Mardare ne-a spus că o pereche ideală ar fi cea formată de Delia Matache și Loredana Groza. Ambele sunt considerate de mai toată lumea printre cele mai bune voci din România.

ADVERTISEMENT

Profesoara de muzică a spus, cumva resemnată însă că nu speră că Delia ar accepta provocarea. Feeling-ul ei spune că blondina nu ar fi prea încântată să participe în acest show.

Crina Mardare o vrea pe Delia, dar nu crede că ar accepta: „Ar fi o surpriză mare”

„Delia nu cred că ar accepta. Ar fi o surpriză mare, îți dai seama, ne cunoaștem. Acum cum sunt perechi, să fie o pereche formată din Delia și Loredana Groza sau Delia și Ștefan Bănică sau cine știe, habar nu am, dar nu cred că ar accepta Delia, nu știu de ce”, a declarat Crina Mardare, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

De altfel, cele două cântărețe s-ar înțelege extraordinar de bine dacă ar participa în acest concurs. Divele au avut și un moment ceva mai intim, într-o gală iUmor. Vedetele s-au pupat pe gură, șocând pe toată lumea!

Profa de la Te cunosc de undeva a făcut, de altfel, câteva declarații despre ce înseamnă acest show pentru ea, un concurs televizat care îi stârnește emoții puternice și ei, nu doar concurenților.

ADVERTISEMENT

„Rezultatul e grozav la televizor, dar în spate e o muncă și un stres al lor, pentru că ceea ce fac ei nu e ceva la îndemână, deși sunt cântăreți și actori. Trebuie să intre în pielea personajului. Trebuie să cânte.

Trebuie să facă față din punct de vedere vocal, să se apropie timbral. E greu. E destul de greu! Gestică, mimică…”, ne-a spus Crina Mardare despre cum se raportează ea la proiectul de la Antena 1.

Delia Matache
Delia Matache, artistă de top în România. Foto: Instagram

Concurenții de la Te cunosc de undeva, dezvăluiri despre show, în exclusivitate pentru FANATIK

În opinia Crinei Mardare, telespectatorii vor avea o surpriză uriașă în ceea ce-l privește pe Damian Drăghici, în acest sezon. Despre el a avut numai cuvinte de laude: „Pot să vă spun doar că e extrem de talentat. O să aveți o surpriză. Și e foarte profi. Își pregătește bine toate momentele”.

FANATIK a vorbit și cu câțiva dintre concurenții de la Te cunosc de undeva din acest sezon. Adda, care participă alături de Radu Bucălae, spune că vrea sî demonstreze mai mult calitățile ei de actriță și că are emoții atunci când vine vorba de partea coregrafică a momentelor.

La capitolul personaje, Adda ne-a spus într-un interviu recent că ar vrea să intre în pielea regretatei cântărețe britanice Amy Winehouse. Wrs, câștigătorul sezonului trecut, a revenit în acest sezon alături de coechipierul său, Emilian. Acesta a dezvăluit, pentru FANATIK, că are destul de mari emoții în actuala ediție pentru că în juriu se află Mihai Petre.

Concurentul ne-a mărturisit că dacă în sezonul trecut se temea de Andreea Bălan, acum va trebui să îi demonstreze lui Mihai Petre că toți anii de experiență în dans nu au fost degeaba, iar asta îi dă niște fiori.

Emisiunea Te cunosc de undeva, sezonul 19, este difuzată de Antena 1 în fiecare sâmbătă seara, de la ora 20:00, imediat după grupajul informativ de la Observator.

ADVERTISEMENT