Life

Delia, ieșire nervoasă în finala iUmor. Vedeta nu s-a mai putut abține

Delia a fost deranjată de numărul unuia dintre finaliștii de la iUmor. Blondina și-a spus punctul de vedere chiar după numărul lui Octavian Man, cel care a avut un roast.
29.12.2021 | 18:17
Delia iesire nervoasa in finala iUmor Vedeta nu sa mai putut abtine
Delia, moment neașteptat în finala iUmor. Ce a putut să spună. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața nu s-a mai putut abține și a avut o ieșire nervoasă după ce finalistul de la Antena 1 a vorbit cu cea mai mare legeritate despre unele dintre cele mai sensibile subiecte.

Roast-ul concurentului de la iUmor a inclus-o pe Alexandra Stan, cât și episodul violent la care a luat parte în urmă cu ani buni. Vedeta a fost bătută de iubitul care îi era și impresar.

ADVERTISEMENT

Și acesta nu este singurul moment peste care Delia nu a trecut cu vederea, ci și faptul că Daniela Crudu este mereu luată în vizor. Bianca Drăgușanu sau Monica Gabor au fost și ele „taxate”.

Delia, moment neașteptat în finala iUmor. Ce a putut să spună

„Alexandra Stan, după 7 luni, a divorțat. Lucru care mă face să cred că relațiile ei intime seamănă cu episoadele în care Liviu Vârciu este invitat la nea Mărin. Adică, pe scurt, făcut mâncare și primit bătaie”, a spus Octavian Man în finala de la iUmor.

ADVERTISEMENT

Glumele deplasate le-au inclus și pe Iulia Vântur, Natalia Mateuț, Alina Plugaru sau Laurette, „bârfele” din lumea mondenă nefiind pe placul Deliei. Jurata a reacționat imediat.

„Tu ai reacționat gălăgios. Nu e numărul meu preferat, e așa mai la distanță. Nu era nimic fresh din conținutul lui. Și să înțelegi a vorbi despre niște clișee obosite. Nu mai e funny pentru nimeni, a fost.

ADVERTISEMENT

Dar nu mai e funny să faci glume despre Daniela Crudu. Trebuie să fie bune, nu doar că este prostituată. E mișto să nu mai facem mișto de persoane care au fost bătute, de Alexandra Stan. Nu e amuzant. 

E mișto să nu mai facem mișto de persoanele care sunt bătute. E mișto să nu râdem că Alexandra Stan a avut ochii negri. E un subiect despre care nu ar trebui să vorbești. Sunt femei care suferă de abuzuri.

ADVERTISEMENT

Nu mi se pare amuzant să vii să faci glume, să întărești chestia asta, făcând să pară o normalitate. Că nu e o normalitate să iei bătaie”, a declarat jurata de la iUmor după numărul concurentului.

Mihai Bendeac, uimit de reacția colegei sale de la iUmor, Delia

„Deci să mă bată mamă dacă eu am văzut-o vreodată pe Matache în halul ăsta, era fiartă, fiartă de tot. Pachet de nervi în felul ăsta nu am văzut-o niciodată. Era ceva îngrozitor.

Deci Matache se transformase în dragon. Îți jur, îi venea să-l împuște. Face foarte urât când e supărată”, a completat Mihai Bendeac, în aceeași emisiune TV.

Cheloo a fost la fel de surprins de reacția colegei sale de la iUmor, mai ales că frumoasa artistă l-a corectat de câteva ori pe cel de pe scenă.

ADVERTISEMENT