Life

Delia, nemiloasă cu concurenții misogini de la iUmor: ”Simt că toleranța mea nu mai există”

Delia a punctat încă o dată că este deranjată de glumele misogine pe care le fac concurenții care urcă pe scena de la iUmor. Vedeta nu mai tolerează nimic în acest sens.
17.05.2022 | 00:20
Delia nemiloasa cu concurentii misogini de la iUmor Simt ca toleranta mea nu mai exista
Delia, deranjată de glumele misogine de la iUmor: ”Nu știu dacă educă pe cineva”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Jurata de la Antena 1 este nemiloasă cu participanții misogini din show-ul în care face echipă cu Mihai Bendeac și Cheloo. Celebra cântăreață subliniază că are foarte multe reacții, dar pe care nu le face publice de fiecare dată.

Delia, deranjată de glumele misogine de la iUmor: ”Nu știu dacă educă pe cineva”

Delia simte că nu mai tolerează glumele făcute pe seama femeilor care sunt agresate de partenerii de viață. În plus, artista condamnă subiectele sensibile care sunt luate în amuzament de participanții de la iUmor.

ADVERTISEMENT

„Pot să am diverse reacții și să nu fie toate difuzate. Că nu e timp, nu că ar fi o problemă. Uneori, simt că toleranța mea nu mai există și atunci mai spun lucruri.

Încerc să motivez prezența mea acolo și prin treaba asta cumva, pentru că mi se pare că alții nu o fac deloc și cred că e necesară. Nu știu dacă educă pe cineva, dar mai trage câte un semnal de alarmă.

ADVERTISEMENT

Trebuie să tragem un semnal de alarmă și pentru tot ce înseamnă bullying, agresiune, violență domestică. În momentul ăsta în care vorbim, o femeie este bătută undeva”, a mărturisit vedeta pentru Antena Stars.

Delia, reacție surpriză la adresa unui concurent de la iUmor

În finala din decembrie 2021, de la iUmor, Delia, și-a spus punctul de vedere despre un număr. Jurata l-a taxat extrem de dur pe Octavian Man care a făcut mai multe glume deplasate la adresa unor vedete lovite de iubiți.

ADVERTISEMENT

Alexandra Stan, Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu au făcut parte din numărul finalistului de la Antena 1, însă frumoasa blondină nu a trecut cu vederea replicile. Cântăreața a reacționat imediat la roastul acestuia.

„Nu mai e funny pentru nimeni, a fost. Nu mai e funny să faci glume despre Daniela Crudu. Trebuie să fie unele bune, nu doar că e prostituată. E mișto să nu mai facem mișto de persoane care au fost bătute, de Alexandra Stan. Nu e amuzant!

ADVERTISEMENT

E mișto să nu mai facem mișto de persoanele care sunt bătute. E mișto să nu râdem că Alexandra Stan a avut ochii negri. Sunt femei care suferă de abuzuri. Nu mi se pare amuzant să faci glume”, a spus Delia la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT