Life

Delia, nostalgie de noiembrie. Cum arăta artista acum 20 de ani și în copilărie

01.11.2020 | 11:27
Delia nostalgie de noiembrie Cum arata artista acum 20 de ani si in copilarie
ADVERTISEMENT

Delia a publicat, pe pagina sa oficială de Instagram, imagini inedite din adolescența ei. Se pare că, în ciuda trecerii anilor, artista a rămas la fel de frumoasă, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. 

Delia este o vedetă foarte activă în mediul online, având milioane de urmăritori pe rețelele de socializare. Artista publică adesea fotografii și videoclipuri surprinzătoare și îi ține pe fani la curent cu schimbările din viața ei și cu noile proiecte profesionale în care este implicată.

ADVERTISEMENT

Recent, blondina a depănat amintiri și a găsit poze de excepție atât din perioada în care s-a lansat în industria muzicală, cât și din tinerețea părinților săi.

Delia, nostalgie de noiembrie. Cum arăta artista acum 20 de ani și în copilărie

Delia și-a uimit urmăritorii din mediul online după ce a publicat o serie de fotografii vechi. Admiratorii artistei au fost surprinși să vadă cum arăta familia acesteia cu zeci de ani în urmă, Delia postând și diverse imagini de pe copertele revistelor în care a apărut la începutul anilor 2000, când doar ce se lansase în industria muzicală.

ADVERTISEMENT

Jurata de la iUmor a urcat pe contul său de Instagram imagini și cu mama ei, Gina Matache, dar și cu sora ei, Oana. Fanii au fost fermecați de trăsăturile acestora, semn că frumusețea este o moștenire de familie. Din fotografii nu au lipsit tatăl cântăreței și fratele acesteia.

Se pare că, în ciuda trecerii timpului, Delia arată mai bine ca oricând, iar cariera ei este în continuă ascensiune. Internauții au asaltat-o pe jurata X Factor România și au complimentat-o pentru forma fizică de invidiat și pentru evoluția sa.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

?

A post shared by Delia (@delia) on

 

View this post on Instagram

 

?

A post shared by Delia (@delia) on

 

View this post on Instagram

 

?

A post shared by Delia (@delia) on

,,Dacă ești nostalgică, măcar poți să te consolezi cu ideea că acum arați “best ever”. Și după cum ai evoluat, probabil cel mai bine din viața ta o să arați peste vreo 10 ani. Încă ești în formare:)”, este unul dintre cele mai apreciate comentarii primite de îndrăgita solistă.

Delia, în vârstă de 38 de ani, s-a născut în Bădeni, județul Buzău. Frumoasa blondină s-a lansat în muzică în 1999, atunci când, la doar 17 ani, a debutat alături de Nick în celebra trupă N&D. În prezent, melodiile lor încă fac furori în cluburile din țară și la petreceri.

ADVERTISEMENT
Tags: