Life

Delia, o nouă reacție acidă. Fanii au criticat-o pentru cum se îmbracă: ”Cam cât de normal?”

Delia Matache a răbufnit din nou. Celebra artistă este revoltată de criticile pe care le tot primește cu privire la stilul ei vestimentar.
14.12.2022 | 15:35
Delia o noua reactie acida Fanii au criticato pentru cum se imbraca Cam cat de normal
Delia, o nouă replică acidă pentru cei care i-au criticat stilul vestimentar. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Delia Matache este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Se bucură de o carieră de mare succes, are nenumărate concerte și de asemena și un număr mare de fani.

Delia, criticată pentru stilul ei vestimentar

Fiecare lucru însă, cere și sacrificii. Nu puțini sunt cei care ajung să o critice pe Delia din diverse motive. După episodul în care artista a anunțat public că nu își dorește un copil, acum unele persoane au început să critice stilul ei vestimentar.

ADVERTISEMENT

Este bine cunoscut faptul că Delia este mai excentrică decât alte artiste din România. Aceasta postează constant pe rețelele de socializare nenumărate imagini, în care este îmbrăcată în obiecte vestimentare mai neobișnuite.

Acest lucru nu este însă pe placul anumitor persoane. Drept dovadă, artista, vizibil enervată, a realizat un clip video pe TikTok unde a vorbit despre toate aceste nemulțumiri.

ADVERTISEMENT

Delia spune că este întrebată deseori de ce nu se îmbracă normal, însă pentru ea, acest termen este unul destul de străin.

Ea susține că este artistă și este nevoită să meargă la concerte, unde oamenii își doresc să vadă ceva spectaculos, drept urmare, dacă s-ar duce îmbracă ca un ”om normal”, impactul nu ar mai fi același.

ADVERTISEMENT

”Cam ce aș mai putea să răspund la întrebarea ”Hei, Delia! De ce nu te îmbraci și tu ca un om normal?” … orice ar însemna asta … Pentru că nu sunt un om normal.

E nevoie de o subtitrare, e nevoie să scrii. Adică, în momentul în care se postează un artist într-o ținută, el trebuie să specifice ”Hei, nu uitați: sunt artist, mă duc la concert.

ADVERTISEMENT

Știți, concertul este ăla unde e o scenă, sunt lumini, reflectoare, oameni care plătesc un bilet și vor să vadă ceva spectaculos”, a spus Delia, pe TikTok.

Reacția revoltătoare a artistei

Artista are însă o dilemă. Ea nu înțelege ce înseamnă o vestimentație normală în opinia altor persoane, având în vedere criticile pe care le-a primit.

”Ceva spectaculos, nu un civil pe scenă, îmbrăcat normal. (…) ”De ce nu te îmbraci normal?” Normal cum? Cam cât de normal?”, a mai completat ea.

Menționăm că nu este prima oară când Delia ajunge să fie criticată pentru stilul ei vestimentar.

De-a lungul timpului, mulți au acuzat-o că s-ar îmbrăca în haine mult prea largi, în timp ce alții au criticat-o pentru costumațiile mult prea indecente.

De fiecare dată însă, artista a știu ce replică să dea în fața acestor comentarii răutăcioase.

ADVERTISEMENT