Delia, oprită de polițiști la o petrecere de peste o mie de persoane. Video

Cerasela Stafie   
în Stiri mondene
29/11/2020, 18:48
Delia, oprită de polițiști la o petrecere de peste o mie de persoane. Video
Delia Matache. Sursa foto: Instagram

Delia a participat la o petrecere pe terasa unui club de fițe din Capitală, care a fost oprită de poliție. Oamenii legii l-au amendat pe proprietarul localului cu suma de 2000 de lei. La distracție au fost prezenți în jur de 1000 de oameni.

Regulile pandemiei sunt opționale pentru unii dintre concetățenii noștri. Normele de distanțare socială sau de protecție împotriva răspânidirii Covid-19 au fost inexistente la petrecerea organizată pe terasa unui local din București, sâmbătă seara.

Printre invitați, s-a făcut remarcată Delia. Artista a creat un adevărat război în mediul virtual, după semnarea celebrei petiții către autorități prin care se cere ajutor de la stat pentru artiști, iar acum a distribuit pe rețelele de socializare filmulețe de la o petrecere în care se poate observa că regulile impuse nu sunt respectate.

Delia, prezentă la o petrecere cu o mie de persoane, oprită de polițiști

„Secţia 2 Poliţie a fost sesizată că la o terasă din zona sa de competenţă nu se respectă măsurile de distanţare fizică. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 2.000 de lei, având în vedere că au constatat încălcări ale prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”,a anunțat astăzi Poliția Capitalei, potrivit stiripesurse.ro.

Imaginile respective au fost distribuite chiar pe contul de Instagram al Deliei, iar reacțiile nu au întârziat să apară: „te doare la **** de restricții, de combatere, de toți! Așa e când ți se urcă la cap și când ai falsa impresie că, muzical, reprezinți ceva”, i-a transmis un fan.

Totodată, în ultima vreme, Delia a fost în vizorul internauților, după ce a semnat scrisoarea trimisă de artiști autorităților, prin care se cere ajutor financiar pentru acest sector al economiei.

Fanii au reacționat aducând critici la adresa artistei și condamnând inițiativa celor ce s-au declarat susținători ai acestei inițiative. În primă instanță, cântăreața a încercat să explice că nu a semnat respectiva petiție ca să obțină bani în folosul propriu, ci pentru oamenii care lucrează în acest domeniu și nu sunt artiști.

Solista nu a reușit să convingă prea multă lume de intențiile pe care avea, iar, în cele din urmă, a distribuit o postare ironică la adresa acestei situații, încercând să arate că nu doar în țara noastră au avut loc asemenea cereri.

Ambele postări au creat adevărate războaie online, strângând mii de comentarii, unele de susținere pentru artistă și altele care o blamau grav, considerând deplasată comparația făcută atât între economiile celor două tări, cât și între calibrul artiștilor despre care era vorba.

Închide ×