Life

Delia, răspuns fabulos pentru cei care au pus-o la zid pe subiectul sarcinii: „Am crezut că ai pățit ceva, zâna mea…”

În stilul caracteristic, Delia le-a oferit un răspuns celor care au criticat-o pentru că nu-și dorește să aducă pe lume un copil. Cum l-a pus la punct pe Cezar Ionașcu?
21.10.2022 | 12:48
Delia raspuns fabulos pentru cei care au puso la zid pe subiectul sarcinii Am crezut ca ai patit ceva zana mea
Delia a oferit un răspuns celor care o critică pe subiectul sarcinii. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un adevărat scandal a pornit zilele trecute după ce Delia a dezvăluit motivele pentru care nu-și dorește să devină mamă. Cezar Ionașcu, fostul iubit al Ozanei Barabancea, a publicat în mediul online un mesaj sexist, după cum îl cataloghează Centrul Filia, iar subiectul a luat, rapid, amploare. Acum, jurata de la iUmor le-a răspuns celor care au pus-o la zid.

Delia a oferit un răspuns inedit celor care au criticat-o pe tema sarcinii. Cum l-a pus la punct pe Cezar Ionașcu

Delia a spus de ce nu vrea să aducă pe lume un copil și multe persoane, în frunte cu Cezar Ionașcu, au pus-o la zid pentru alegerea făcută. Cu toate că nu este prima dată când artista susține că nu se numără printre dorințele sale să devină mamă, felul în care alege să-și trăiască viața l-a nemulțumit profund pe fostul iubit al Ozanei Barabancea.

ADVERTISEMENT

Printre altele, jurata iUmor a punctat că: „suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți, adică ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi și nu suntem prea simpatici așa, facem mult rău, mult rău”. 

Declarațiile l-au făcut pe Cezar Ionașcu să ia cuvântul în numele bărbaților și să-i transmită Deliei că nu este normal și că rolul său este să ducă viața mai departe. Mai mult, l-a numit pe Răzvan, soțul artistei, „mai puțin bărbat”, căci este de acord cu hotărârea luată de partenera lui de viață.

ADVERTISEMENT

„Eu nu vreau femeie ca tine care nu vrea să facă copii. Eu, ca bărbat, am nevoie instinctiv, primordial, ca neamul meu să meargă înainte. Am nevoie ca tribul meu, în momentul în care eu îți dau sămânța ca femeie, să se înmulțească, să fie mare, puternic. Noi nu vrem femeie ca tine, Delia, niciunul dintre noi bărbații nu vrem femei din astea care spun asta”, este o parte din mesajul transmis de Cezar Ionașcu, care poate fi citit integral aici. 

Delia: „Am crezut că ai pățit ceva, zâna mea”

Centrul Filia, care susține drepturile femeilor, a catalogat afirmațiile ca fiind sexiste. Vedete din diferite domenii au reacționat, printre acestea se numără Ioana Dichiseanu, Cabral și Mircea Badea. Mama Deliei a sărit în apărarea puiului său și a afirmat, clar și răspicat, că fiica ei nu este nevoită să dea nimănui explicații cu privire la modul în care alege să-și ducă existența.

ADVERTISEMENT

Cea care până acum a rămas tăcută a fost chiar protagonista controverselor. Delia nu s-a arătat atinsă de criticile aduse de Cezar Ionașcu și a celor care îi susțin ideile. Mai mult, pe contul său de Instagram, a publicat imagini din  vacanță. Jurata a escaladat Alpii și a fost mândră de reușita sa, astfel că a imortalizat momentul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Delia (@delia)

Ulterior, în stilul caracteristic, fără să ia prea în serios, a transmis un răspuns inedit și pentru subiectul sarcinii, mai exact un colaj format din declarațiile fostului iubit al Ozanei Barabancea și o femeie devenită virală pe TikTok.

ADVERTISEMENT

Astfel, afirmațiile despre „sămânță” ale lui Cezar Ionașcu, sunt completate de filmarea virală cu femeia care mănâncă, cu poftă, semințe de floarea-soarelui.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Delia (@delia)

„Am crezut că ai pățit ceva acum, zâna mea…Ai grijă de tine”, este mesajul transmis de Delia.

Dan Teodorescu, de la Taxi, a sărit în apărarea Deliei: „Am o curiozitate”

Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, în colaborare cu care Delia a lansat recent piesa Inima mea de 16 ani, a sărit în apărarea artistei. Cântărețul i-a transmis un mesaj plin de ironie lui Cezar Ionașcu, în care nu a uitat să sublinieze că el, la rândul său, nu are copii.

„Domnu’ Ionaşcu, v-aş recomanda piesa asta, da’ nu îndrăznesc, că e cu Delia. Ca să nu mai zic că nici eu n-am copii. Am, în schimb, o curiozitate: aş vrea foarte mult să aflu ce simțiți dumneavoastră – mascul alfa, formator de bărbați, împrăştietor de sămânță, şef de trib, bărbat suprem – când vă f**e grija”, este textul publicat de Dan Teodorescu pe Facebook. 

ADVERTISEMENT