Life

Delia, reacție dură după moartea Anei Oros: “Nu, refuz”

Delia a avut o reacție dură după moartea Anei Oros, femeia ucisă de câini în zona Lacul Morii din Capitală. Ce mesaj a transmis cântăreața.
25.01.2023 | 09:00
Delia reactie dura dupa moartea Anei Oros Nu refuz
Delia a reacționat după decesul Anei Oros. Sursa foto: Instagram, Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După moartea Anei Oros, femeia ucisă de câini în zona Lacul Morii din Capitală, Delia a avut o reacție dură. Artista s-a întrebat cum se poate întâmpla așa ceva în ziua de astăzi, în București.

Delia, reacție dură după moartea Anei Oros, femeia ucisă de câini

Ana Oros și-a pierdut viața la doar 43 de ani, după ce a fost atacată de câini, în timp ce alerga în zona Lacul Morii din Capitală. Tragedia s-a petrecut în urmă cu doar câteva zile.

ADVERTISEMENT

Femeia a ieșit la alergat sâmbătă, în apropiere de Lacul Morii, undeva la granița dintre Sectorul 6 și comuna Chiajna. La un moment dat, Ana Oros a fost sfâșiată de vie de o haită de maidanezi.

Nimeni nu a auzit strigătele de ajutor ale femeii, din moment ce se afla la aproximativ 300 de metri de cea mai apropiată locuință. Câțiva trecători care au văzut scenele au sunat la numărul de urgență 112.

ADVERTISEMENT

Câteva dintre mușcăturile câinilor i-au fost fatale femeii, care s-a ales cu artera femurală sfâșiată. Mai mult, alte vase de sânge au dus la hemoragie masivă și i-au provocat moartea Anei Oros.

Din păcate, a fost prea târziu, deoarece rănile provocate de câini au fost foarte grave, iar echipajele medicale sosite la fața locului nu au mai putut să o salveze.

ADVERTISEMENT

Delia Matache a reacționat și a postat un mesaj dur după această tragedie.

Jurata de la iUmor nu înțelege cum se poate petrece o astfel de tragedie tocmai în capitala României.

“Să mori sfâșiat de câini în anul Domnului. Nu există, bă, așa ceva, nu există într-o Capitală! Nu, refuz”, este mesajul transmis de Delia în mediul online, notează click.ro.

ADVERTISEMENT

Ana Oros a mai fost atacată de câini și anul trecut

Anul trecut, Ana Oros a fost atacată de câini în același loc, însă atunci medicii au reușit să o salveze. Femeia s-a ales cu câteva răni serioase, pentru care a primit îngrijiri de specialitate.

La momentul respectiv, femeia a scăpat cu viață, lucru care nu s-a mai întâmplat și de această dată.

După decesul Anei Oros, și Mircea Badea a avut o reacție dură. În timp ce în spațiul public au existat numeroase acuzații la adresa autorităților, prezentatorul emisiunii În gura presei s-a întrebat ce a căutat femeia acolo a doua oară.

ADVERTISEMENT