Life

Delia, reacție neașteptată după ce sora ei, Oana Matache, s-a mutat cu noul ei iubit: ”E simplă treaba”

În familia Matache tensiunile s-au tot amplificat în ultima perioadă, după ce sora Deliei, Oana Matache a decis să își părăsească soțul și să se mute cu noul ei iubit.
08.03.2023 | 06:53
Delia reactie neasteptata dupa ce sora ei Oana Matache sa mutat cu noul ei iubit E simpla treaba
Prima reacție a Deliei cu privire la noua relație a surorii ei, Oana Matache. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Matache, sora cea mică a Deliei a luat o decizie surprinzătoare. După aproape 6 ani de mariaj, aceasta a decis să își părăsească soțul și să se mute cu noul ei iubit, Radu Siffredi. Vedeta are și doi copii, pe care de altfel ar fi decis să îi ia cu ea după separare.

Prima reacție a Deliei Matache după ce sora ei și-a făcut un nou iubit

La scurt timp după ce s-a aflat că Oana Matache are un nou iubit și divorțează, mama celor două vedete a avut o reacție total neașteptată. Gina Matache i-a șocat pe internauți cu o postare de pe contul său de Instagram și în repetate rânduri a susținut faptul că fiica sa trebuie să se împace cu soțul ei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Gina Matache a lansat doar critici dure la adresa lui Radu Siffredi, noul iubit al fiicei sale, care, potrivit acesteia, nu este deloc un exemplu pentru nepoții săi, cu atât mai mult pentru Oana, care ar fi avut o căsnicie reușită înainte de a renunța la ea.

Până acum, Delia nu a oferit nicio reacție în ceea ce privește noua relație a surorii ei, Oana Matache, însă aceasta a avut câteva replici acide la adresa artistei, în timpul live-urilor, într-un moment vedeta precizând că nici măcar nu ar știi cine este Delia.

ADVERTISEMENT

Cei de la cancan.ro au făcut tot posibilul să afle ce poziție are Delia în acest scandal, însă artista nu pare dispusă să dea prea multe explicații și preferă ca totul să se rezolve în interiorul familiei. Delia la-a recunoscut jurnaliștilor că toată lumea este bine și că ea nu gestionează în niciun fel actuala situație.

”Nu gestionez, n-am treabă, nu vreau să mă pronunț în niciun fel. Sunt chestii care ne privesc. Înțeleg că pentru oamenii care mănâncă semințe și se uită la telenovele e un soi de hrană spirituală, vedeți-vă de ale voastre că oamenii își văd de ale lor. E simplă treaba. N-am ce să adaug”, a fost reacția Deliei Matache.

ADVERTISEMENT

Mai vorbește Delia cu sora ei, Oana?

Întrebată dacă vorbește cu sora ei Oana, artista a dezvăluit că vorbește cu toată lumea și că de altfel toată lumea este bine. Același răspuns l-a avut și la întrebarea dacă vorbește cu Radu Siffredi. Delia a mai avut și un sfat pentru cei care sunt cu ochii pe presupusul scandal din familia ei.

Aceasta susține că dacă oamenii stau să se gândească mai bine, aceștia pot înțelege foarte bine ce s-a întâmplat acolo și că nu este nevoie de niciun fel de explicații. De asemenea, artista a mai adăugat că nu își dorește să vorbească nici în numele mamei sale și nici în numele surorii ei.

ADVERTISEMENT

”Eu cred că oamenii, adică dacă te duce mintea și vezi dincolo de spartul semințelor și urmăritul telenovelelor, înțeleg exact mecanismul din spate și ce se întâmplă acolo. Dacă vrei să înțelegi, înțelegi, te duce mintea, da, dacă nu, nu-ți trebuie traducere și nici mură-n gură. Eu spun că nu vreau să vorbesc în numele lor”, a mai adăugat Delia, pentru cancan.ro.

Artista susține că nu este vorba despre nicio dramă, așa cum se vede de la distanță și că lucrurile sunt cât se poate de bune între membrii familiei. În același timp, Delia a mai adăugat și că își dorește doar pace și liniște și preferă să nu mai facă alte comentarii.

ADVERTISEMENT