Life

Delia s-ar putea reprofila. Anunț surpriză pentru fani: „Oricum călătoresc”

13.10.2020 | 18:02
Delia sar putea reprofila Anunt surpriza pentru fani Oricum calatoresc
ADVERTISEMENT

Delia Matache și-a anunțat fanii pe Instastory că se gândește foarte serios să transforme pasiunea pentru călătorit în ceva mult mai special, după ce foarte mulți urmăritori au sfătuit-o să facă vloguri din excursiile sale.

Delia Matache ia în serios să devină un travel vlogger

Cântăreața și-ar dori să fie mai tot timpul pe drumuri, având această pasiune frumoasă, iar de curând a descoperit că îi place să se cațere pe munți mai mult decât credea.

ADVERTISEMENT

Jurata de la X Factor a spus că se gândește foarte serios la propunerea care a venit din partea fanilor ei, și anume să se apuce serios de vlogging, prezentând imagini din escapadele sale care mai de care mai exotice.

Cum arată o vacanță ideală pentru jurata X Factor

„Dacă aș fi știut dinainte că îmi place muntele și să urc munți. De fapt, îmi place de mult treaba asta, dar nu mi-am dat timp să fac asta. Nu mi-am oferit acest cadou. E clar că pentru mine vacanțele ideale sunt cele în care ești activ, cele în care ai landscape-uri senzaționale.

ADVERTISEMENT

Sunt fană. Pentru mine totul trebuie să arate trăznet chit că e un peisaj de munte, chit că e un vârf de munte sau ceva atipic, total atipic cum e Capadoccia. Dacă aș fi știut aș fi urcat toți munții ăștia cu mult mai devreme”, a povestit Delia pe Instastory.

„Mă gândesc, că tot îmi spuneți, am să mă gândesc la modul serios la un vlog de călătorii. Vlog, nevlog, oricum călătoresc și îmi place să filmez și să fac fotografii”, a mai spus cântăreața.

ADVERTISEMENT

Vedeta Antenei 1 s-a gândit deja la cum să pună în scenă vlog-ul, însă o îngrozește să care aparatele foto sau camerele de luat vederi peste tot pentru că o incomodează și îi plac lucrurile simple.

S-a gândit și la varianta unei drone, doar că nu ar avea răbdare să o mânuiască mereu, așa că a ajuns la concluzia că dacă se va apuca de vlogging de călătorii va filma cel mai probabil cu telefonul mobil, căci e la îndemână.

ADVERTISEMENT