Life

Delia, sărbătorită cu mare fast de ziua de naștere. Ce surprize i-au pregătit colegii de la iUmor

09.02.2021 | 11:46
Delia sarbatorita cu mare fast de ziua de nastere Ce surprize iau pregatit colegii de la iUmor
ADVERTISEMENT

Delia a fost sărbătorită cu mare fast în ziua în care a împlinit frumoasa vârstă de 39 de ani. Frumoasa blondină a avut parte de cele mai interesante surprize din partea colegii de la iUmor, unde este jurat alături de Mihai Bendeac și Cheloo. 

Cunoscuta cântăreață a avut parte de o petrecere pe cinste, unde s-a bucurat ca un copil mic. Echipa de la Antena 1 a avut grijă să amenajeze o cameră în care s-au aflat sute de baloane colorate, pinata cu bomboane, feluri diferite de prăjituri și multe alte surprize.

ADVERTISEMENT

Colegii de la iUmor nu au uitat nici de tradiționalul „La mulți ani!”, urarea luând-o pe Delia pe neașteptate. Surprizele nu s-au oprit aici pentru artistă, care a primit foarte multe cadouri, dar și un tort făcut chiar de sora sa mai mică, Oana.

Delia, petrecere pe cinste la 39 de ani. Vedeta a avut parte de surprize la iUmor

Delia s-a simțit minunat de ziua sa de naștere, fericirea fiind vizibilă pe chip. Îndrăgita artistă a mărturisit că un singur lucru a lipsit de la petrecerea organizată de colegii de la iUmor, și anume nepoții săi de care este foarte atașată.

ADVERTISEMENT

„Dacă Jessie și Bubu ar fi fost aici s-ar fi bucurat enorm să alerge prin camera plină cu baloane”, a spus vedeta când a văzut camera plină de baloane colorate, de toate dimensiunile, notează libertatea.ro.

Blondina a fost răsfățată de toată lumea de ziua de naștere, dovadă că băieții de la show-ul „iUmor” i-au făcut pe plac când au cântat „La mulți ani!” pe o tonalitate foarte ridicată, artista fiind dirijorul în această situație.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește cadourile anul acesta cântăreața nu le-a mai arătat telespectatorilor ce a primit. În urmă cu doi ani Delia a avut parte de „cadouri practice”, la iUmor, așa cum chiar ea a mărturisit că ar vrea.

Zis și făcut, publicul de la vremea respectivă i-a respectat dorința și i-a oferit în dar de ziua ei hârtie igienică, găleți cu mop, tot felul de soluții de curățat și dezinfectat și inclusiv detergent pentru mașina de spălat.

ADVERTISEMENT

„Nici nu mai știu de câte ori mi-am sărbătorit ziua pe platourile de la iUmor, cred că cel puțin de trei ori. Nu îmi place să fiu în centrul atenției în felul acesta, nici nu știu cum să mulțumesc.

Ziua de naștere ar trebui să fie o zi ca oricare alta, doar să fii vesel, să te bucuri de lucrurile mici cu oamenii apropiați”, spunea Delia în urmă cu un an în cadrul emisiunii iUmor.

ADVERTISEMENT