Life

Delia, complet schimbată în ultimele apariții. Reacția fanilor când au văzut pozele vedetei

Delia și-a luat prin surprindere comunitatea din social media cu ultimele schimbări de look. Artista și jurata emisiunii iUmor de la Antena 1 a postat mai multe imagini.
14.03.2022 | 22:40
Delia complet schimbata in ultimele aparitii Reactia fanilor cand au vazut pozele vedetei
ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreață a apărut complet schimbată în ultimele fotografii din mediul online, acolo unde este foarte activă. Vedeta a îndrăznit și mai mult și a făcut o modificare importantă legată de aspectul fizic.

Delia, schimbare radicală de look. Cum au reacționat fanii celebrei artiste

Delia este recunoscută pentru stilul cameleonic și pentru schimbările pe care le face legat de look, lucru pe care l-a pus în aplicare și de această dată. Solista în vârstă de 40 de ani a ales o altă nuanță a podoabei capilare.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a optat pentru o culoare foarte îndrăzneață. Jurata de la iUmor le-a arătat celor care o urmăresc pe rețelele de socializare noul look care este ”compus” dintr-un păr de culoare roz și câteva accesorii la dinți și nas.

Schimbarea a fost primită foarte bine de fanii solistei, care i-au lăsat numeroase aprecieri și mesaje. Pe de cealaltă parte, au fost și persoane care nu au plăcut acest look, chiar dacă Delia s-a mai vopsit în trecut și în alte culori.

ADVERTISEMENT

„Cea mai frumoasă”, „Delia e pe val”, „Zici că ești din orășelul leneș”, Ce dinți mișto ai tipa cu păr roz”, „Ce copilă frumoasă”, „Ce o fi așa de frumos! Oribilă postare”, sunt câteva dintre mesajele lăsate de internauți pe Instagram.

În altă ordine de idei, Delia a subliniat că podoaba capilară nu va fi o perioadă lungă de timp roz. Așadar, nuanța va dispărea curând și e foarte posibil să surprindă din nou.

ADVERTISEMENT
Delia, cu părul roz
Delia, cu părul roz. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Delia, o artistă cameleonică. Cum și-a vopsit părul

Vedeta de la Antena 1 a avut părul verde, curcubeu și chiar în două culori. De asemenea, artista este cunoscută pentru faptul că își schimbă frecvent coafura și lungimea părului. Delia este adepta schimbărilor de orice fel.

Pe de cealaltă parte, frumoasa blondină recunoaște că nu este genul de vedetă care să poarte numai haine sexy și mulate, de aceea este văzută doar în obiecte vestimentare largi, fără formă și de multe ori de la bărbați.

ADVERTISEMENT