Life

Delia, secrete despre siluetă. Cântăreața a dezvăluit cum se menține în formă

18.06.2020 | 13:19
Delia secrete despre silueta Cantareata a dezvaluit cum se mentine in forma
ADVERTISEMENT

Delia are o formă fizică de invidiat, deși în ultima perioadă a fost adesea criticată pentru pofta sa de mâncare. Îndrăgita artistă a putut fi observată frecvent în cadrul emisiunii „iUmor” unde este jurat înfulecând câte ceva, fanii întrebându-se care este motivul pentru care nu se îngrașă.

Frumoasa blondină a mărturisit că nu se abține de la absolut nimic atunci când îi este poftă, dar nici nu este adepta curelor de slăbire. Și totuși, cum reușește Delia să aibă o siluetă de invidiat? Ei bine, cântăreața a dezvăluit secretul din spatele unui trup sculptat.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt adepta unui regim de slăbire, fac sport zilnic, mănânc tot ce îmi doresc, dar nu în cantități mari, încerc să nu exagerez”, a declarat jurata de la Antena 1 într-un interviu acordat revistei VIVA.

Cum se menține în formă cântăreața Delia

Artista nu este adepta regimurilor și curelor drastice, reușind să se mențină în formă datorită sportului. Delia compensează mâncatul cu mișcarea, de aceea nici nu se îngrașă și are aceeași formă fizică de invidiat din totdeauna.

ADVERTISEMENT

În plus, cântăreața nu lucrează cu un antrenor personal, ci mai degrabă este autodidactă dacă este să ne luăm după imaginile și filmările pe care le postează în mediul online.

Nu de puține ori, Delia le-a arătat fanilor care sunt mișcările pe care le preferă acasă sau în curte. Puțină lume știe că îndrăgita cântăreață are propria sală de sport amenajată acasă, unde se antrenează zi de zi.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

Joaca fetele “sport”?

A post shared by Delia (@delia) on

Artista, despre curele pe care le-a încercat: ”Trei zile am mâncat sănătos”

Cât despre cure de slăbire și diete, jurata iUmor a mărturisit că a încercat o singură dată să țină un anumit regim, dar după numai 3 zile a abandonat misiunea, precizând că mănâncă „orice, oricând”.

„Trei zile am reușit să mănânc sănătos. Am încercat regimul ketogenic. Sunt obișnuită full carbohidrați și am simțit așa o nefericire.

ADVERTISEMENT

M-am luptat cu mine, apoi mi-am revenit, posibil să mai încerc. Tot ce ține de zona culinară mănânc orice, oricând”, povestea în urmă cu ceva vreme Delia la Agenția VIP, informează spynews.ro.

 

ADVERTISEMENT