Life
notix pixel id

Delia și-a achiziționat o casă nouă. Suma amețitoare pe care a scos-o din buzunar pentru locuință

06.10.2020 | 10:10
Delia și-a achiziționat o casă nouă. Suma amețitoare pe care a scos-o din buzunar pentru locuință
Mesajul vulgar pe care l-a primit Delia pe Instagram: „Am fantezii cu tine”Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Delia este una dintre cele mai bine contate cântărețe, jurata de la „iUmor” neținând cont de bani când vine vorba de accesorii sau piese vestimentare, iar acum a venit rândul locuinței. Blondina și soțul ei, Răzvan Munteanu, și-au achiziționat o nouă locuință de lux.

Îndrăgita artistă a plătit avansul pentru un penthouse în zona de nord a Capitalei, în prezent locuind într-o casă în aceeași regiune. Se pare că vedeta își dorește o schimbare majoră, motiv pentru care și-a cumpărat un apartament care se învârte după soare.

Cântăreața a scos din buzunar o sumă amețitoare despre satisfacerea dorinței de a se muta în casă nouă. Mai exact, Delia a cumpărat locuința de poveste cu 3 milioane de euro, apartamentul de lux fiind construit într-un loc cu 20 de etaje din Pipera.

ADVERTISEMENT

Delia, casă nouă. Suma uriașă pe care a plătit-o pentru imobil

Jurata de la X Factor și Răzvan Munteanu locuiesc în momentul de față într-un penthouse de 1 milion de euro, însă de ceva timp erau în căutarea unei locuințe care să le satisfacă toate dorințele. Zis și făcut, Delia și partenerul ei de viață au găsit ce-și doreau.

Potrivit profit.ro, cuplul a plătit un avans de aproximativ 1 milion de euro, urmând ca restul sumei să fie achitată în rate până la terminarea proiectului care se anunță a fi gata undeva în trimestrul patru al anului viitor.

ADVERTISEMENT

Cântăreața va dispune de o locuință de 575 de metri pătrați, penthouse-ul fiind amplasat într-unul dintre cele două blocuri turn de 77 de metri din zona de nord a Bucureștiului. Soțul artistei a mărturisit că știa de mult de acest proiect, mai ales că este vorba de o firmă cu care a lucrat în trecut.

Cunosc foarte bine proiectul. Îmi place pentru că are toate caracteristicile unui penthouse adevărat: suprafața, înălțime de 6 metri în living, este cel mai înalt bloc de locuințe din zona de nord și priveliștea este spectaculoasă, ai vedere la parc și lacuri, vezi tot nordul.

ADVERTISEMENT

Caracterul de unicitate ne-a atras. Intenția este să ne mutăm, dar nu pot să nu iau în calcul apariția unei oferte mai bune de vânzare. 

Oricum, vrem să facem un upgrade tot într-un penthouse, iar momentan aceasta este opțiunea”, a declarat Răzvan Munteanu, soțul blondinei, potrivit sursei menționate anterior.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri