Life

Delia și Andra, momentul adevărului. Sunt sau nu rivale cele două artiste?

16.05.2021 | 16:38
Delia si Andra momentul adevarului Sunt sau nu rivale cele doua artiste
ADVERTISEMENT

Delia și Andra au vorbit deschis despre relația lor, după ce blondina a fost invitată în podcast-ul „Acasă la Măruță”. Cele două cântărețe au dat cărțile pe față și au discutat pe marginea unui subiect foarte important. 

O perioadă foarte lungă de timp s-a spus că jurata de la „Românii au talent” și cea de la iUmor sunt rivale, însă se pare că adevărul este cu totul altul. Acum cele două artiste au fost puse față în față și au dezbătut cel mai controversat subiect.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină și Andra și-au deschis sufletul legat de presupusa rivalitate dintre ele. Delia a ținut să sublinieze faptul că o cunoaște foarte bine pe soția prezentatorului Cătălin Măruță, profesional, dar și în ceea ce privește viața personală.

Delia și Andra, totul despre relația lor. Sunt prietene sau rivale?

„Vreau ca oamenii să ne cunoască și altfel – uite prin prisma discuțiilor pe care le avem ca și cum am fi la o terasă. Lumea ne vede de multe ori rivale, în competiție”,  a spus Andra în cadrul podcast-ul „Acasă la Măruță”.

ADVERTISEMENT

„Oamenii sunt mai preocupați să alimenteze niște lucruri inexistente. Eu știu ce tragi, știu ce lucrezi, știu ce înseamnă”, a adăugat Delia.

Întâlnirea dintre cele două cântărețe a uimit pe toată lumea, jurata de la „Românii au talent” având și o întrebare pentru invitata sa. Andra a întrebat-o pe Delia, fără niciun fel de reținere, când vor scoate o melodie împreună.

ADVERTISEMENT

Vedetele nu s-au oprit aici și au început să fredoneze melodiile celeilalte, atmosfera fiind una foarte relaxantă între ele, dovadă că le leagă o prietenie frumoasă și de lungă durată.

Soția omului de afaceri Răzvan Munteanu a fost uimită de cât de frumos li se armonizează vocile, propunerea inedită despre o eventuală colaborare ajungând la inimile fanilor, care abia așteaptă marele moment.

ADVERTISEMENT

„Ce frumos se armonizează vocile, bă băiatule, bă!”, a spus Delia, care a ținut să mai adauge că între ea și Andra este o susținere necondiționată.

Ce au în comun Andra și Delia. Ambele au soți din Târgu-Jiu

Vedeta de la Pro TV și jurata de la X Factor sunt bune prietene, însă de-a lungul anilor s-au duelat în hituri. Delia a bătut un record important în 2016, când a fost numită artistul român cu cele mai scumpe bilete vândute la un concert, 490 și 690 lei, (n.r. 5 decembrie, Teatrul Național).

În schimb, Andra a învins-o pe frumoasa blondină la capitolul afișări pe Youtube. Mai exact, bruneta a bifat peste 115 milioane de vizualizări cu piesa „Without you”, în timp ce Delia avea la momentul respectiv 26 de milioane cu melodia „Ce are ea”.

În ceea ce privesc lucrurile pe care Andra și Delia le au în comun, acestea sunt legate de partenerii lor de viață. Atât Răzvan Munteanu, cât și Cătălin Măruță sunt originari din Târgu Jiu.

Mai mult decât atât, cele două cântărețe s-au căsătorit în orașul lui Constantin Brâncuși. Andra a făcut nunta în august 2008, în timp ce Delia s-a cununat civil la Poarta Sărutului în august 2012.

ADVERTISEMENT