Life

Delia și Erika Isac, colaborare controversată. Ce melodie au lansat cele două și ce vor să transmită

Delia și Erika Isac, asociere surprinzătoare. Ce piesă au scos pe piața muzicală și care este mesajul pe care îl au versurile.
25.05.2024 | 14:05
Delia si Erika Isac colaborare controversata Ce melodie au lansat cele doua si ce vor sa transmita
Delia și Erika Isac, asociere surprinzătoare. Ce piesă au scos pe piața muzicală și care este mesajul pe care îl au versurile. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Delia și Erika Isac, colaborare controversată. Ce melodie au lansat cele două și ce vor să transmită. La mai puțin de 24 de ore de la marea lansare pe Youtune a reușit să intre în tendințe, clasându-se pe locul 29.

Delia și Erika Isac, asociere surprinzătoare. Ce piesă au scos pe piața muzicală și care este mesajul pe care îl au versurile

Delia și Erika Isac, asociere surprinzătoare. Ce piesă au scos pe piața muzicală și care este mesajul pe care îl au versurile celor două cântărețe. Invitatul special pe această melodie controversată este jurata de la iUmor.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la X Factor și vedeta de la Antena 1 au reușit să semneze un contract neașteptat, care i-a luat pe neașteptate pe mulți. Cele două artiste au primit numeroase comentarii și reacții din partea internauților.

Melodia intitulată Abracadabra vorbește despre mesajele pe care le-au primit de-a lungul vremii cântărețele. Soția lui Răzvan Munteanu a ținut să iasă la suprafață cu miile de întrebări primite despre motivul pentru care nu este mamă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, artista a fost criticată în repetate rânduri pentru stilul vestimentar pe care îl adoptă. Nu a uitat nici de aceste remarci pe care le-a pus în versurile acestei melodii, care a urcat în mai puțin de 24 de ore pe locul 29.

„Hocus-Pocus-preparatus, dar de ce nu faci copii? / Ai o vârstă, fată, știi / Fii mai feminină și / Te îmbraci aiurea rău / Ești prea boscherată, zău / Doamna Delea, nu vă supărați.

ADVERTISEMENT

Știu că nu m-a-ntrebat nimeni, dar exagerați / Doamna Delea e delulu / Doamna Delea e-n tendințe / Nu vă supărați, aș vrea să vă dau niște semințe”, spune Delia în piesa lansată alături de Erika Isac.

Delia și Erika Isac, protagonistele unei melodii controversate

Delia și Erika Isac sunt protagonistele unei melodii controversate, care se pare că este pe placul oamenilor. Internauții apreciază realitatea pe care cele două cântărețe o expun în versurile acestei piese muzicale.

ADVERTISEMENT

„Nu mă așteptam la o asemenea colaborare”, „Doamna Delia, o doamnă ca întotdeauna! Gura lumii nu o astupă nimeni niciodată! Dă-le acadele”, „Cea mai tare piesă, hai cu 1 în trending”.

„Mamă Erika iar ai rupt România”, „Bravo fetelor, sătule de bârfitoare și clevetitori ce-i preocupă și judecă viața altora după bunul lor plac și mintea lor mult prea odihnită”, sunt o parte dintre mesajele de pe Youtube.

ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu...
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini...
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini rare cu Melissa. Transformare spectaculoasă!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
O nouă BOALĂ MORTALĂ se EXTINDE rapid. INFECȚIA e CONTAGIOASĂ
O nouă BOALĂ MORTALĂ se EXTINDE rapid. INFECȚIA e CONTAGIOASĂ
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după...
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după golul de la Euro.
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României