Life

Delia și Lora, în conflict după lansarea piesei Lololo? ”Care e partea proastă, că nu înțelegem”

Delia și Lora, scandal din cauza melodiei Lololo? Ce declarație a făcut jurata de la iUmor și care este adevărul din spate.
20.04.2023 | 23:39
Delia si Lora in conflict dupa lansarea piesei Lololo Care e partea proasta ca nu intelegem
Delia și Lora, scandal din cauza melodiei Lololo? Ce declarație a făcut jurata de la iUmor. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Matteo și fosta soție a lui Dan Badea sunt în conflict după lansarea piesei Lololo? Aceasta este întrebarea la care vedeta de la Antena 1 a răspuns pe social media. „Care e partea proastă, că nu înțelegem”, susține artista.

Delia și Lora, scandal din cauza melodiei Lololo? Ce declarație a făcut jurata de la iUmor

Delia și Lora se află în scandal din cauza melodiei Lololo care a fost lansată recent de jurata de la iUmor? Declarația acesteia a făcut lumină și a lămurit lucrurile legat de coverul celor de la Azur, de la care a primit acordul.

ADVERTISEMENT

Cântăreața nu vede partea proastă a renumitei piese care a fost cântată inițial la începutul anilor ʼ90 de Azur și Nelu Vlad care i-a cedat artistei drepturile. Toată lumea are de câștigat din punct de vedere financiar.

În plus, cele două soliste nu sunt deloc certate, chiar dacă au apărut foarte multe speculații în acest sens. Vedeta de la Antena 1 a lansat prima melodia, în timp ce fosta soție a lui Dan Badea nici măcar nu avea nimic înregistrat.

ADVERTISEMENT

„Oare a furat Delia piesa sau e doar un cover? Dacă este doar un cover, de ce este doar un cover. După ce că internetul e plin de coveruri de la piesa asta, noi ne întrebăm, în continuare, dacă e cover sau nu.

Serios? Despre ce parte proastă vorbim, când o piesă frumoasă nu moare, merge mai departe, continuă peste generații, când oamenii câștigă financiar, în urma acestui cover.

ADVERTISEMENT

Așa este normal când oamenii o să aibă continuitate și probabil mai multe concerte, vara aceasta. Care e partea proastă, că nu înțelegem. Partea proastă este că publicul Deliei este superficial.

Această piesă aparține celor de la Azur, care de fapt nu este nici a lor și care are rădăcini mai vechi. E o piesă mișto care merge mai departe”, le-a spus Delia urmăritorilor săi de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Delia și Lora, prietene bune și apropiate

Delia și Lora sunt prietene bune și apropiate și păstrează legătura. Se pare că cele două artiste vorbesc destul de des. Ultima oară fosta soție a lui Dan Badea i-a trimis juratei de la iUmor mesaj de ziua de naștere.

„Nu există controversă. Nu există discuții, nicio controversă”, a subliniat frumoasa blondină originară din Vaslui în podcast-ul moderat de Jorge. Partenerul de viață al vedetei, Ionuț Ghenu, a ținut să precizeze că nu a fost în Dubai pentru a filma un videoclip pentru piesă.

Iubitul Lorei a povestit că atunci când era în Bali a primit un mesaj de la un prieten cu piesa originală a celor de la Azur, însă cântăreței nu i-a plăcut deloc refrenul. Ulterior, a observat că acesta era viral pe TikTok.

„Am dat un mesaj, am văzut că nu mai are rost să continuăm și asta a fost discuția. Și atunci a murit discuția”, a mai spus partenerul de viață al artistei Lora, în același interviu de pe Youtube.

ADVERTISEMENT