News

Delia și Mihai Bendeac, șoc în platoul iUmor! Cine a intrat pe scenă

28.03.2019 | 10:57
Delia si Mihai Bendeac soc in platoul iUmor Cine a intrat pe scena

Show-ul iUmor a avut parte de o ediție eveniment despre care jurații nu au avut nicio bănuială. Este vorba despre ziua de sâmbătă, când pe scena umorului au urcat mama Deliei și mama lui Bendeac, moment în care cei doi au trecut prin diferite stări.

Delia și Mihai Bendeac au avut parte de un șoc în platoul iUmor

„E prima dată când… mă fac de râs, dar de dragul ei… Astăzi nici măcar nu am sunat-o, mi-a fost teamă să nu mă dau de gol. Sper să nu își dea seama din prima, sper să o fierb puțin, eu mi-am făcut un scenariu”,

a spus Gina Matache, mama Deliei. Iar dacă ea este obișnuită cu scena, fiind o cunoscută cântăreață de muzică populară, pentru mama lui Mihai Bendeac lucrurile au stat altfel.

„Eu cred că sunt singura care nu sunt de meserie, nu sunt obișnuită cu scena, cu spectacolele, dar sper să mă descurc. Eu cred că o să fie șocant, nu cred că se așteaptă, i-am mai făcut surprize de ziua lui, am venit cu bunicul lui, dar chiar să mă vadă pe scenă nu cred că se așteaptă. Când am auzit că vine și mama Deliei, nu am putut să refuz”, a spus Emilia Bendeac.

Delia și Mihai Bendeac, șoc în platoul iUmor! Cine a intrat pe scenă
Pe scenă au urcat mama Deliei și mama lui Bendeac

Despre iUmor

Ediția specială din cel de-al șaptelea sezon

a fost o adevărată surpriză pentru cei trei jurați: Delia, Bendeac și Cheloo, pe scenă, de-a lungul concursului, urmând să mai pășească invitați de seamă precum Andreea Marin, Gabriel Cotabiță, Carmen Tănase, chef Florin Dumitrescu sau Roxana Vancea, ce nu vor avea nicio reținere în face glume pe seama celor trei. Emisiunea este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, pe Antena 1.

Delia și Mihai Bendeac, șoc în platoul iUmor! Cine a intrat pe scenă
Emilia Bendeac, mama lui Mihai, emoționată din calea afară

Pe scenă pășesc oameni din toate colțurile lumii ce vin cu numere amuzante de stand up, mimă, magie sau improvizație. Concurenții care primesc cel puțin două Thumbs up, vor putea fi votați de către publicul telespectator cu ajutorul aplicației iUmor. În cele din urmă, ei vor decide dacă numărul pe care l-au votat, respectiv concurentul, va ajunge direct în finală.